HyperX Cloud II Core Wireless 3099 TL alinir mi?

Hayır. Sizin "Ve ses kalitesi bana göre çöp" dediğiniz yere güldüm. Mikrofon olarak zaten Gamepower'dan kötü olması doğal. Gamepower'ın sadece mikrofonu iyi başka da bir şeyi iyi değil. Ama bu göstermiyor ki HyperX'in mikrofonu kötü. Ben HyperX Cloud II kablolu kullanıyorum. Hem ses hem mikrofon sizin dediğinizin aksine çok iyi. Ve son olarak istediğim reaksiyonu atarım. İyi günler.
Kullandığınız belli oluyor zaten.
Fiyatını hak etmeyen bir ürün bana göre. Sen para verip almışsın tabikide mic ve ses kaliteli gelmiştir ama aynı anda yada sonradan farklı kulaklık deneyip tekrar aynı yorumu yapabilirseniz o zaman bende size katılırım haha'yı sorgulamam iyi günler.

Kullandığınız belli oluyor zaten.
Fiyatını hak etmeyen bir ürün bana göre. Sen para verip almışsın tabikide mic ve ses kaliteli gelmiştir ama aynı anda yada sonradan farklı kulaklık deneyip tekrar aynı yorumu yapabilirseniz o zaman bende size katılırım haha'yı sorgulamam iyi günler.
"Fiyatını hak etmeyen bir ürün bana göre" burada haklısın. Bende gidip kablosuzuna o kadar para vermem. Ama kablolusu hala 1700-1800₺'ye alınabilir. Ben 1250₺'ye almıştım, bu arada aldım diye de beğenmek zorunda değilim. "tabikide mic ve ses kaliteli gelmiştir ama aynı anda yada sonradan farklı kulaklık deneyip tekrar aynı yorumu yapabilirseniz" denemediğimi nereden çıkardınız anlamadım. Steelseries Arctis 5, Steelseries Arctis 9, Steelseries Nova Pro denemişliğim var. Mikrofonlarını denemedim ama Cloud 2 ile konuştuğumda arkadaşlarım iyi demişti ve ses kaydettiğimde de fark etmiştim. Ve Steelseries kulaklıkları kullandığımda (başka kulaklıklar da denedim ama bunlar daha üst model diye bunları örnek gösterdim) Cloud II yine beni memnun etmişti. Kalitesi, rahatlığı, sesleri gayet başarılı gelmişti.

Hayır. Sizin "Ve ses kalitesi bana göre çöp" dediğiniz yere güldüm. Mikrofon olarak zaten Gamepower'dan kötü olması doğal. Gamepower'ın sadece mikrofonu iyi başka da bir şeyi iyi değil. Ama bu göstermiyor ki HyperX'in mikrofonu kötü. Ben HyperX Cloud II kablolu kullanıyorum. Hem ses hem mikrofon sizin dediğinizin aksine çok iyi. Ve son olarak istediğim reaksiyonu atarım. İyi günler.
Hocam kingston yapımı cloud 2 satılıyor şuan amazonda alınır mı? Rahatlığı nasıl?

Çok teşekkürler dostum. Bana f/p wireless olarak düşününce mantıklı geldi. Ben zamanında 1k'ya almıştım. İyi ki almışım valla. Nedense çok satılmaya devam etmedi Türkiye'de. Hep 2.el piyasasına düştü. Ben aldığım zamanlarda da trde incelemesi yoktu. Cloud 2 kullandım zamanında bende ondan buna geçtim. Ses farkı olarak tabi fark var. Fakat wireless isteniyorsa alınır. Diğer markaların 2-3k arasındaki kablosuz kulaklıklarına taş çıkarır bence. Hele yeni versiyonsa gerçekten 80 saat kullanım süresi baya iyi. Ses ve mikrofon kısmında geliştirme varsa bu fiyat bandında hiçbir kulaklık geçemez gibime geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok komik yorum. Fotoğraflarında 80 saat kullanım süresi diyiyor. Yeni versiyon bu. Onun dışında güncel olarak kullanıyorum. 18 saat rahat götürüyor beni %100 ses seviyesinde.

HyperX Cloud Alpha Wireless'ın 200 küsür saat kullanım süresi var. İmkansız değil bu tür kullanım süreleri xd

Abartılı bir yorum gibi geldi. O kadar da kötü sayılmaz. Kulaklık mikrofonu işte. Kablolu tarafında fifine'ın falan kulaklıklarının mikrofonu çok iyi. F/P wireless bir kulaklık. Arkadaşın zamanında büyük ihtimalle benim gibi 1000tl'ye almıştır. O zaman o fiyata göre baya iyiydi. V2'ye bakınca bence bu fiyatı hakemler gibi. Birinin alıp inceleme yapması lazım xd
mesele imkansız olup olmaması değil YALAN BEYAN'da bulunmak. firma yalan beyanda bulunduğu söylüyorum ve sitelerdeki incelemerine bakabilirsiniz o kadar gitmiyor şarjı ilk modelin. benim satın aldığım ürünün kutusunda yazan şarj süresinin yarısını karşılıyordu ve iadeyi gönderdim aldığım zamanda.

ve ayrıca g733 g535 de kullandım bu iki modelin şarjı firmanın söylediğininde üstünde şarjı gidiyordu 2 3 saat fazla calısıyordu.

mesele imkansız olup olmaması değil YALAN BEYAN'da bulunmak. firma yalan beyanda bulunduğu söylüyorum ve sitelerdeki incelemerine bakabilirsiniz o kadar gitmiyor şarjı ilk modelin. benim satın aldığım ürünün kutusunda yazan şarj süresinin yarısını karşılıyordu ve iadeyi gönderdim aldığım zamanda.

ve ayrıca g733 g535 de kullandım bu iki modelin şarjı firmanın söylediğininde üstünde şarjı gidiyordu 2 3 saat fazla calısıyordu.
Benimki dayanıyor hâlâ dostum. Belki senin ürününde sıkıntı vardı. Olabilecek şeyler. @bythmn bu arkadaşla ben yalan söylüyoruz tamam.

Benimki dayanıyor hâlâ dostum. Belki senin ürününde sıkıntı vardı. Olabilecek şeyler. @bythmn bu arkadaşla ben yalan söylüyoruz tamam.

eee ürünün teknik detaylar kısmını arkadaş resmi sitesinden yapıştırmış anlamadım bu bir test miydi ? kullandınız mı 20 saat ?

ayrıca okuduğunuzu anlamıyorsunuz anlayamıyorsanız alıntılamayın mesajımı muhattab olmayın, ben size veya arkadaşınıza bir şey demedim siz kendi kendinize link atıp yorumluyorsunuz ben ürünün orijinal kutusunda ve sitesinde yer alan pil ömrünü sağlayamadığını söyledim.

Bu kulaklık niye bu kadar tercih ediliyor ki bence çok kötü arkadaşımda vardı mikrofonu rezalet 700-800tl gamepower kulakların bile mikrofonu daha iyi. Ve ses kalitesi bana göre çöp (kablosuz olabilir ama fiyatı ucuz değil sonuçta)
Enteresan bir şekilde ucuz kulaklıkların mikrofonları daha iyi, daha yeni yeni üst düzey modellerde mikrofonlar iyi olmaya başladı.

eee ürünün teknik detaylar kısmını arkadaş resmi sitesinden yapıştırmış anlamadım bu bir test miydi ? kullandınız mı 20 saat ?

ayrıca okuduğunuzu anlamıyorsunuz anlayamıyorsanız alıntılamayın mesajımı muhattab olmayın, ben size veya arkadaşınıza bir şey demedim siz kendi kendinize link atıp yorumluyorsunuz ben ürünün orijinal kutusunda ve sitesinde yer alan pil ömrünü sağlayamadığını söyledim. ANLAMIYORSANIZ MUHATTAB OLMAYINIZ.
- 20 saat pil kullanım süresi
(3 günlük kullanım sonucu 20+ saat civarı kullanımı gördüm. Sitedeki verilerde yazdığı gibi.)

Neyi tartıştığınızı anlamadım ama yazdığım inceleme uzun kullanım sonucu yazıldı. Hala aktif kullanıyorum. 20 saatleri görüyorum.

ayrıca okuduğunuzu anlamıyorsunuz anlayamıyorsanız alıntılamayın mesajımı muhattab olmayın, ben size veya arkadaşınıza bir şey demedim siz kendi kendinize link atıp yorumluyorsunuz ben ürünün orijinal kutusunda ve sitesinde yer alan pil ömrünü sağlayamadığını söyledim. ANLAMIYORSANIZ MUHATTAB OLMAYINIZ.
Tamam bende sağladığını söylüyorum. Beyin hücrelerinde sıkıntı mı var? Ağlayacağına olabilir bana böyle denk gelmiştir de geç.

- 20 saat pil kullanım süresi
(3 günlük kullanım sonucu 20+ saat civarı kullanımı gördüm. Sitedeki verilerde yazdığı gibi.)

Neyi tartıştığınızı anlamadım ama yazdığım inceleme uzun kullanım sonucu yazıldı. Hala aktif kullanıyorum. 20 saatleri görüyorum.
Kendisine sıkıntılı ürün denk gelmiş. Bende güncel olarak kullanıyorum. Hâlâ 18 saati geçiyor kullanım süresi. Neyse daha uzatmayacağım.

Geri