HyperX Cloud II Core Wireless 3099 TL alinir mi?

Tabi, link burda; https://www.amazon.com.tr/dp/B00SAYCVTQ?tag=akakceprime-21
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir sorum daha var size hocam, bende de rog strix in wireless kulaklığı var içinden type c kablosu çıktı fakat adaptör yoktu, kaç watt adaptör takayım sizce ?
Tam bilmiyorum ama ben genelde 20W'tan yukarı takmıyorum.
Bu kulaklık baya iyiymiş. Kingston yapımları bir tık daha kaliteli. Güzelmiş.

Hocam PC usbsi şarj eder mi ? Sizce 24w şarja taksam sorun olur mu ?
PC şarj eder ama yavaş eder. 24w sorun yaşatmaz bence. Kullanma kılavuzunda herhangi bir bilgi verilmemiş mi şarj konusunda?

Tam bilmiyorum ama ben genelde 20W'tan yukarı takmıyorum.
Bu kulaklık baya iyiymiş. Kingston yapımları bir tık daha kaliteli. Güzelmiş.

PC şarj eder ama yavaş eder. 24w sorun yaşatmaz bence. Kullanma kılavuzunda herhangi bir bilgi verilmemiş mi şarj konusunda?
Eve geçince bakacağım hocam kılavuza teşekürler. İtopyada almıştım da hocam ürünü iade etmek sanirim zormuş hijyen konusu olduğu için kabul edemiyorlarmış benim bahanem var bu konuda pil ve bağlantı konusunda iade istesem kabul olur mu sizce ? (Para iadesi)

Eve geçince bakacağım hocam kılavuza teşekürler. İtopyada almıştım da hocam ürünü iade etmek sanirim zormuş hijyen konusu olduğu için kabul edemiyorlarmış benim bahanem var bu konuda pil ve bağlantı konusunda iade istesem kabul olur mu sizce ? (Para iadesi)
Ürün sorunlu değilse zor. Mesela size soracaklar ne şikayetiniz var diye. Sen şarjı kötü gidiyor dersen inceleyecekler. Baktılar bozuksa garantiye gönder der itopya. Garanti inceler falan filan yapılacak bir şeyse yapar yapamazsa iade olur. Yani Çok sıkıntı Hocam. Ben o yüzden hep amazondan alışveriş yapıyorum. Müşteri memnuniyeti üst seviyede.

Ürün sorunlu değilse zor. Mesela size soracaklar ne şikayetiniz var diye. Sen şarjı kötü gidiyor dersen inceleyecekler. Baktılar bozuksa garantiye gönder der itopya. Garanti inceler falan filan yapılacak bir şeyse yapar yapamazsa iade olur. Yani Çok sıkıntı Hocam. Ben o yüzden hep amazondan alışveriş yapıyorum. Müşteri memnuniyeti üst seviyede.
Anladım hocam 1 haftalık kulaklık daha kaça satabilirim sizce ? Sarı site ve markeplace e katabilirim ürünü.

Anladım hocam 1 haftalık kulaklık daha kaça satabilirim sizce ? Sarı site ve markeplace e katabilirim ürünü.
Bilgim yok hocam.

Siz yine de iade şansını deneyin.

Kulaklığı kargoya vereceğim sanırım değil mi hocam ? Kaç günde elime geri gelir ?
Siz bozuk diye gönderirseniz baya sürer. Tam bilmiyorum. Size bilgi verilecektir zaten.

Hocam PC usbsi şarj eder mi ? Sizce 24w şarja taksam sorun olur mu ?
Şarj ediyor cloud core wireless'ı. 24w'tan bir şey olacağını sanmıyorum. Deneyebilirsiniz.

Ne sıkıntısı var ki kulaklığın?

Şarj ediyor cloud core wireless'ı. 24w'tan bir şey olacağını sanmıyorum. Deneyebilirsiniz.

Ne sıkıntısı var ki kulaklığın?
Hocam cloud 2 e geçmek istedim bi an, bu kulaklığı wireless diye aldım hoşuma da gidiyor fakat kulağımı biraz sıkıyor gibi ama sadece sol kulağımı sağda bir şey yok belki benle alakalı bir şeydir geçicidir bilemem. Sizce cloud 2 e geçilir mi bundan ? Satmak istesem satabilir miyim ?

Hocam cloud 2 e geçmek istedim bi an, bu kulaklığı wireless diye aldım hoşuma da gidiyor fakat kulağımı biraz sıkıyor gibi ama sadece sol kulağımı sağda bir şey yok belki benle alakalı bir şeydir geçicidir bilemem. Sizce cloud 2 e geçilir mi bundan ? Satmak istesem satabilir miyim ?
Rog strix go mu dostum ? Bence zamanla kafana oturur. Plastik materyal olduğu için açılır gibime geliyor. Daha önceki kulaklıklarımda aynı sorunu yaşamıştım. Seste ve kullanımda sıkıntı yoksa bence kullanmaya devam et. Wireless gerçekten baya avantajlı. Cloud 2 kullandım. Ben öneririm güzel kulaklık bu arada. Eğer geçiş yapacaksan fifine kulaklıklara da iyi diyiyorlardı. O da denenebilir.

Rog strix go mu dostum ? Bence zamanla kafana oturur. Plastik materyal olduğu için açılır gibime geliyor. Daha önceki kulaklıklarımda aynı sorunu yaşamıştım. Seste ve kullanımda sıkıntı yoksa bence kullanmaya devam et. Wireless gerçekten baya avantajlı. Cloud 2 kullandım. Ben öneririm güzel kulaklık bu arada. Eğer geçiş yapacaksan fifine kulaklıklara da iyi diyiyorlardı. O da denenebilir.
Hocam fifine kulaklık nedir? Hocam kulaklığı sevdim hoş dışarıdada kullanıyorum da katlarken ya da kulağıma takmaya çalışırken ufak tefek sesler geliyor beni korkutmuyor değil/: kırılma şikayeti olan arkadaşlar var inşallah bende olmaz 2 3 sene gitse bana yeter

Son düzenleme:
Hocam fifine kulaklık nedir? Hocam kulaklığı sevdim hoş dışarıdada kullanıyorum da katlarken ya da kulağıma takmaya çalışırken ufak tefek sesler geliyor beni korkutmuyor değil/: kırılma şikayeti olan arkadaşlar var inşallah bende olmaz 2 3 sene gitse bana yeter
Fifine kulaklık ve mikrofon üreticisi. Onlar dışında da ürünleri var sanırım ama ben sadece kulaklık ve mikrofonlarını biliyorum. İncelemelerde çok övüyorlar. Mikrofonu gerçekten kaliteli vs. Bence iade etmeyin sıkıntı yaşarsan garantiye yollarsın.

mesele imkansız olup olmaması değil YALAN BEYAN'da bulunmak. firma yalan beyanda bulunduğu söylüyorum ve sitelerdeki incelemerine bakabilirsiniz o kadar gitmiyor şarjı ilk modelin. benim satın aldığım ürünün kutusunda yazan şarj süresinin yarısını karşılıyordu ve iadeyi gönderdim aldığım zamanda.

ve ayrıca g733 g535 de kullandım bu iki modelin şarjı firmanın söylediğininde üstünde şarjı gidiyordu 2 3 saat fazla calısıyordu.
g733 ü merak ediyorum nasıl sizce ? gömende çok fazla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,686
Üyeler
188,298
Son üye
rzgr yldz
Geri