Güzel değil zaten, @Barry Allen Arctis 3'den nasıl daha iyi bulmuş anlamadım.HyperX Cloud II nin mikrofonunu bir tek ben beğenmiyorum galiba
Arctis 3 ün mikrofonu baya temiz ses veriyor aslındaGüzel değil zaten, @Barry Allen Arctis 3'den nasıl daha iyi bulmuş anlamadım.
Zaten tek olayı mikrofonu ve rahatlığı.Arctis 3 ün mikrofonu baya temiz ses veriyor aslında
Anakart ses yongası Bunu daha önceden de konuştuk zaten o test yapanlarda ALC1220 falan var. ALC 887 tak bakalım nasıl geliyor ses.Güzel değil zaten, @Barry Allen Arctis 3'den nasıl daha iyi bulmuş anlamadım.
Mikrofon için konuşmuştum, bu da ayrı saçma zaten bilgisayar için 3.5mm girişli kulaklık neden alırsın?Anakart ses yongası Bunu daha önceden de konuştuk zaten o test yapanlarda ALC1220 falan var. ALC 887 tak bakalım nasıl geliyor ses.
Mikrofonda da fark ediyor. Bak buradan gorebilirsin ses kartının önemini.Mikrofon için konuşmuştum, bu da ayrı saçma zaten bilgisayar için 3.5mm girişli kulaklık neden alırsın?
Biliyorum. Cloud II'den G Pro X'e geçtiğim için öyle dedim.Yalnız biri 750 biri 1100tl