Neler Yeni

HYPERX CLOUD II TARZINDA GAMİNG KULAKLIK ÖNERİSİ

m2ran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Turan ERKEK
Bütçe
3000
Arkadaşlar herkese merhaba,

Hyperx Cloud II kullanıyorum ve kulaklıktan aşırı memnunum fakat kulaklığım bugün kırıldı, yeni bir kulaklık alacağım ama ne alsam bilmiyorum. Sizden ricam Hyperx ayarında kaliteli ve rahat bir gaming kulaklık önerir misiniz?
Şimdiden teşekkür ediyorum iyi forumlar...

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Berat K.
Cloud 3 alabilirsiniz hocam.

m2ran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Turan ERKEK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cloud 3 alabilirsiniz hocam.
cloud 2'nin mikrofonunu pek beğenmiyordum, 3'ün mikrofonu nasıl acaba bilginiz var mı? bir de wireless olanını tavsiye eder misiniz?

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
cloud 2'nin mikrofonunu pek beğenmiyordum, 3'ün mikrofonu nasıl acaba bilginiz var mı? bir de wireless olanını tavsiye eder misiniz?
cloud 3 ün mikrofonu daha iyi diyorlar yotubeden bakabilirsin

m2ran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Turan ERKEK

Asus ROG Fusion II 500 7.1 Surround RGB Mikrofonlu Kablolu Gaming (Oyuncu) Kulaklık​

Nasıl sizce beyler? Cloud 3 ile kıyasla nasıl hangisini tercih edersiniz?

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Berat K.
Cloud 3 ün mikrofonu fiyatına göre çok iyi hocam düşünmeden alabilirsiniz mikrofondan yana bir korkunuz olmasın. Bende kablolu var wireless almadığıma pişmanım, bütce yetiyorsa wireless alın derim.

m2ran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Turan ERKEK
Cloud 3 ün mikrofonu fiyatına göre çok iyi hocam düşünmeden alabilirsiniz mikrofondan yana bir korkunuz olmasın. Bende kablolu var wireless almadığıma pişmanım, bütce yetiyorsa wireless alın derim.
neden wireless almadığına pişmansın kankam. valla biri 3k biri 5.5k mecbur kablolu alacam. Kablolu ve kablosuz farkı var mı peki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha önceden cloud 2 kullanıp cloud 3'e geçen biri var mı?

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
neden wireless almadığına pişmansın kankam. valla biri 3k biri 5.5k mecbur kablolu alacam. Kablolu ve kablosuz farkı var mı peki?

Cloud 3 arada 2600 civarına düşüyor takip et ben ara ara bakıyorum düşerse cloud 3 alıcam. Şuan pahalı biraz

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Berat K.

Hocam bildiğim kadarıyla teknik bir farkı yok. Wireless isteme sebebim özgür olmak her pc başından kalktığında kulaklığı çıkar tak yapmak sinir ediyor beni. Daha önce uzun bir süre cloud 2 kullandım, cloud 3 çok daha iyi emin olabilirsiniz.

m2ran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Turan ERKEK
Hocam bildiğim kadarıyla teknik bir farkı yok. Wireless isteme sebebim özgür olmak her pc başından kalktığında kulaklığı çıkar tak yapmak sinir ediyor beni. Daha önce uzun bir süre cloud 2 kullandım, cloud 3 çok daha iyi emin olabilirsiniz.
teşekkür ederim kardeşim. cloud2 ve 3 kıyaslaması benim için çok iyi oldu, ben de aktif olarak 7 yıldır cloud 2 kullanıyorum inanılmaz memnunum hala taş gibi fakat geçen gün kulaklık kulağımdayken bir tarafı kulak arkama çektim o ara sol taraf çat diye kırıldı. uzunluk ayarlama plastiği kırıldı yani ama hala taş gibi çalışıyor. yeni sistem diziyorum sıfırdan her şeyi aldığım için bi de kulaklık almak istedim cloud 3 çok daha iyi cevabı beni fazlasıyla tatmin etti teşekkür ederim kardeşim.

Top Bottom