Neler Yeni

Çözüldü✓ HyperX Cloud II vs HyperX Cloud III

274TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Deniz Kara
Merhabalar ikisinin arasında kaldım cloud 2 nin ses kartı vs daha iyi diyorlar hangisini almak daha mantıklı

ProCoup

80+ Bronze
Merhabalar ikisinin arasında kaldım cloud 2 nin ses kartı vs daha iyi diyorlar hangisini almak daha mantıklı
Kingstonun uretimi olan cloud 2 bulursanız o daha iyiydi sanırım. Hp nin ürettiklerinde ses sorunları oluyormuş diye duydum.

274TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Deniz Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tam olarak farkını nereden anlıyoruz Kkngston mu hp mi olduğunu

ProCoup

80+ Bronze
Onun dışında cloud 3 le 2 arasında mikrofon dışında pek fark yok. Cloud 3'ün mikrofonunun kondenser var sesi daha berrak iletiyor. Okadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

tam olarak farkını nereden anlıyoruz Kkngston mu hp mi olduğunu
Model numarasının başı KHX ise kingston hyperx. Oluyor sanırım

274TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Deniz Kara
Onun dışında cloud 3 le 2 arasında mikrofon dışında pek fark yok. Cloud 3'ün mikrofonunun kondenser var sesi daha berrak iletiyor. Okadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Model numarasının başı KHX ise kingston hyperx. Oluyor sanırım
hocam birde bu cloud 3 sanırım biraz daha iyi fakat cloud 2 gibi yanında yedek pad vermiyor bu padlerin derisi döküleceği için 2 almak daha mantıklı değil mi

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Halil
hocam birde bu cloud 3 sanırım biraz daha iyi fakat cloud 2 gibi yanında yedek pad vermiyor bu padlerin derisi döküleceği için 2 almak daha mantıklı değil mi
hocam bu konuyu cok araştırdım. Eski cloud2ler için iyi diyorlar ama hp üretimi olan cloud2ler için ne çok iyi yorum var ne kötü cloud3 ses kasmak için daha stabil ama müzik dinlemek için iyi değil Mikrofon konusunda cloud3 cloud2ye göre çok üstün ve cloud 3 kafaya daha baskı yapıyor daha kullanışlı o konuda. Sen ne için alacaksın oyun içinse kesinlikle cloud3 ama ben hem oyun hem müzik farklı konular vs diyorsan cloud2. Cloud2 2015-2016 yapımı bir kulaklık cloud3 2022 model onuda göz önünde bulundur derim.

274TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Deniz Kara
hocam bu konuyu cok araştırdım. Eski cloud2ler için iyi diyorlar ama hp üretimi olan cloud2ler için ne çok iyi yorum var ne kötü cloud3 ses kasmak için daha stabil ama müzik dinlemek için iyi değil Mikrofon konusunda cloud3 cloud2ye göre çok üstün ve cloud 3 kafaya daha baskı yapıyor daha kullanışlı o konuda. Sen ne için alacaksın oyun içinse kesinlikle cloud3 ama ben hem oyun hem müzik farklı konular vs diyorsan cloud2. Cloud2 2015-2016 yapımı bir kulaklık cloud3 2022 model onuda göz önünde bulundur derim.
şuanda gözümde sıkıntı olduğu için fps oynayamıyorum ama normalde cs gibi oyunlar oynuyorum pc de işim yoksa kulaklığı çıkarır telefonda da kullanırım müzikte dinliyorum şuan kullandığım kulaklık "Rampage RM-K27 X-JAMMER" değiştirmem gerekiyor hem ses kasamıyorum hem derisi soyuldu eridi gitti mikrofonu berbat yani kısacası soyulmayacak güzel ses kastıracak müzik dinlettirecek bir kulaklık lazım bana zaten herhangi bir kulaklık alsamda bundan iyi olacağı için evrim geçireceğim için her şekilde bana kaliteli gelecek siz ne önerirsiniz ikisi arasındayım hala

Qpre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Halil
şuanda gözümde sıkıntı olduğu için fps oynayamıyorum ama normalde cs gibi oyunlar oynuyorum pc de işim yoksa kulaklığı çıkarır telefonda da kullanırım müzikte dinliyorum şuan kullandığım kulaklık "Rampage RM-K27 X-JAMMER" değiştirmem gerekiyor hem ses kasamıyorum hem derisi soyuldu eridi gitti mikrofonu berbat yani kısacası soyulmayacak güzel ses kastıracak müzik dinlettirecek bir kulaklık lazım bana zaten herhangi bir kulaklık alsamda bundan iyi olacağı için evrim geçireceğim için her şekilde bana kaliteli gelecek siz ne önerirsiniz ikisi arasındayım hala
Ben cloud3 aldım hocam gerçekten ses kasma konusunda cok memnunum cloud2 zaten kingston yapımı bulamıyorsunuz. Ben müzigi ses sistemi var ondan dinliyorum sadece oyun oynucağım zaman takıyorum gayet memnunum. Kulaklık pedi yıprancak gibi durmuyor bu ara ben memnunum. mikrofonuda gayet iyi geri dönüşler iyi

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,749
İsim
Kerem Çavuş
Yeni kingstom üretim c2 bulamazsın , zaten eski hyperx ve hp arasında o kadar fark yok , c3 daha mantıklı teknosada şu an 2.500tl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,667
Üyeler
164,542
Son üye
oek07
Top Bottom