HyperX Cloud III almayı düşünüyorum yardım

müzik dinlenmez onunla vasat performansı bütçe ne kadar 5-5.5 varsa nova 5 öneririm

Ben de wirelessi var, oyun performansı için almıştım zaten. Sürekli valo oynuyorum. Diğer konulardads iyi spotifydan sesi fulluyorum hopörlör gibi ses cıkartıyor maşallah 0 cızırtı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

müzik dinlenmez onunla vasat performansı bütçe ne kadar 5-5.5 varsa nova 5 öneririm
Yo gayet iyi kral bu adam müziğin tonundaki kaliteyi vb ne bilecek. Normal bir kullanıcı çokta bir şey anlamaz

bütcem 3000 3200 filan hocam varsa bildiğin güzel kulaklık onerebilirsin

Ben de wirelessi var, oyun performansı için almıştım zaten. Sürekli valo oynuyorum. Diğer konulardads iyi spotifydan sesi fulluyorum hopörlör gibi ses cıkartıyor maşallah 0 cızırtı.

Yo gayet iyi kral bu adam müziğin tonundaki kaliteyi vb ne bilecek. Normal bir kullanıcı çokta bir şey anlamaz
ya hocam birisi diyor sadece oyun için alınır birisi diyor müzik de dinleyebilirsiniz sıkıntı olmaz kafam karıştı iyice ben sadece oyun oynayacak değilim sonuçta

ya hocam birisi diyor sadece oyun için alınır birisi diyor müzik de dinleyebilirsiniz sıkıntı olmaz kafam karıştı iyice ben sadece oyun oynayacak değilim sonuçta
Kral ne yani ben pc yi açıp sadece valo girip gerimi kapatıyorum. Böyle bir saçmalık yok, açıyorum arkadan spotifyden seside yüksek oh oyun oynuyorum bi yandan gayet tatmin edici sesi var

usta c3 kuzenimde var bende de nova 5 var ikisini yanyana ikimiz de denedik nova 5 ile müzik dinleyince dünyan değişiyor c3 de herhangi bir kulaklığın performansı var. Oyunlarda c3 ü denemedim ama çok iyi diyorlar ama nova 5 kullanırken oyunlarda 1 defa problem yaşamadım

Wireless olanını ben beğenmedim cloud II wireless bile daha iyi (müzikte)

Wireless olanını ben beğenmedim cloud II wireless bile daha iyi (müzikte)
Dolby atmos ile iki ayar çektim bombastik oldu hocam ilk aldığımda cloud 3 wirelessi bune olm boğuk falan diyordum ayar çekince bomba oluyor

usta c3 kuzenimde var bende de nova 5 var ikisini yanyana ikimiz de denedik nova 5 ile müzik dinleyince dünyan değişiyor c3 de herhangi bir kulaklığın performansı var. Oyunlarda c3 ü denemedim ama çok iyi diyorlar ama nova 5 kullanırken oyunlarda 1 defa problem yaşamadım
hocam steelseries arctis nova 5 den bahsediyorsak 5k civarında bana 3k lazım nova 1 nasıldır peki hocam

Dolby atmos ile iki ayar çektim bombastik oldu hocam ilk aldığımda cloud 3 wirelessi bune olm boğuk falan diyordum ayar çekince bomba oluyor
Abartısız söylüyorum Cloud II wireless fuxi h3 h7 corsair wirelessler denedim kullandım cloud 3 wireless fuxi h7 den bile kötü geldi bana (sadece müzik için söylüyorum) ben beğenemedim 1.5 yıl cloud II wireless kullandım çok daha iyiydi dolby de kullanmadım

kendi driver üzerinden ayar yapınca müzik konusunda fena bir hale gelmiyor anladığım kadırıyla

Geri