- Konu Sahibi Konu Sahibi
Deri pedler yazın sıkıntı oluyor teşekkürlerBu pedler ike kullanıyorumm şu an kullananlara tavsiye ederim .
Deri pedler yazın sıkıntı oluyor teşekkürlerBu pedler ike kullanıyorumm şu an kullananlara tavsiye ederim .
İkisini de kullanmış biri olarak söyleyeyim, oyun için Cloud bariz önde.
ben 6600 e bunu aldım hyperx abartılıyor bence
Her iki kulaklık da güzel diye düşünüyorum, şahsen ben önceki kulaklıklarımda hyperx den daha çok memnun kaldım. SS kullanan arkadaşlarım var, onlar da memnun. SS artısı birden fazla cihaza bağlanabilmesi, Cloud 3 s de ise ses kasma daha etkili olduğu söyleniyor. Bir de sanırım kulaklık şarjı daha çok gidiyor Cloud 3 S in.
ben 6600 e bunu aldım hyperx abartılıyor bence
Deri olması yazın problem olmuyor mu?Mükemmel bir kulaklık aktif hayatımda neredeyse her alanda kullanıyorum mikrofonu tak çıkar BT desteği var 2 haftada bir sarj ediyorum
Yani 350-400 tl verip kumaş pad alabilirsiniz bence dert değil.Deri olması yazın problem olmuyor mu?
4300 den bende 2 adet internet siparişi birisi yanlışlıkla oldu 3ncü mağazadan teslim aldım keşke iptal etmeseydim diyorum şimdi internet siparişlerini en azından aldığım fiyattan bile versem işine yarardı birilerinin4300 e almıştım gayet güzel bir model tavsiye ederim. C2 core wireless den geçtim mikrofon kalitesi arasında dağlar kadar fark var büyük kafalar için ideal.
5 e falan çok rahat satardınız aslında tabii değer mi orasını bilemem. C2 core u 3 e okuttum mesela 2 hafta içerisinde hyperx ürünlerinin piyasası var elde kalmıyor.4300 den bende 2 adet internet siparişi birisi yanlışlıkla oldu 3ncü mağazadan teslim aldım keşke iptal etmeseydim diyorum şimdi internet siparişlerini en azından aldığım fiyattan bile versem işine yarardı birilerinin