sadicemirhn
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
Uzun zamandır listemde bekliyordu fiyatı düşmüş sizce alınır mı ?
Son düzenleme:
peki önerin varmı alternatif olarak ben cloud 3 s i almayı düşünüyordum dabence ederinin üstünde fiyatlanıyor ama yine de alacaksan mediamarkt trendyol satıcısından al taksit avantajı var
cloud 3 wirelessden farkı ne bu s olmasının? ben 4kya yazın almıştım da bu bi üstümü bi altı mıUzun zamandır listemde bekliyordu fiyatı düşmüş sizce alınır mı ?
![]()
HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah-Kırmızı Fiyat & Özellik | MediaMarkt
HYPERX Cloud III S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah-Kırmızı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen dwww.mediamarkt.com.tr
Bluetooth gibi özellikler eklenip ve ses de bazı değişiklilkler yapıldı diye biliyorum.cloud 3 wirelessden farkı ne bu s olmasının? ben 4kya yazın almıştım da bu bi üstümü bi altı mı
s daha iyiymiş sanırım ama aynı fiyattalar çözemedimBluetooth gibi özellikler eklenip ve ses de bazı değişiklilkler yapıldı diye biliyorum.
Aynen s iyileştirilmiş versiyonu sen memnun musun önerir misins daha iyiymiş sanırım ama aynı fiyattalar çözemedim
bende normali var işte öneririm. şarjı 1.5hafta falan gidiyodu 120 saat s sanırım daha fazla. ben öyle müzik falan için kullanmıyorum oyun ve bilgisayardaki günlük kullanımlar için yetiyo bana. 7.1i de güzelAynen s iyileştirilmiş versiyonu sen memnun musun önerir misin
yani aynı fiyatsa s mantıklı tabi ama çok fazla fark olsaydı bence direkt 3wireless de tercih edilebilirdi.Fark olarak bunlar farklıymış galiba Alıntıyı görüntüle
Fiyat olarak kaç bandı uygundur alınması içinbence ederinin üstünde fiyatlanıyor ama yine de alacaksan mediamarkt trendyol satıcısından al taksit avantajı var