HyperX Cloud III S vs Asus ROG Delta II

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
12000
Merhaba, son bir kaç haftadır konu başlığından göreceğiniz üzere hangi kulaklığı almalıyım sorusu kafamı karıştırıp duruyordu. Uzunca bir süre araştırdım ve bu forumu okuyanlarında kafasını karıştıracak 2 mükemmel aygıt arasında kaldım: HyperX Cloud III S Wireless vs. Asus ROG Delta II. Hazır bu konuya dalmışken bu kulaklıklar arasında neden kaldığımıda söyleyeyim: kulaklığı oyunda kaliteli sesi elde etmek için alıyorum. Rekabetçi olsun (ki kulaklık aldığımdan dolayı başlayacağım), hikayeli olsun sesleri en ufak detayına kadar işitmek ve hissetmek istiyorum. Mikrofon konusunda üst düzey bir beklentim yok. Sesimi doğru dürüst alsın ve aktarsın yeterli en fazla Discord'da kullanacağım. Tabii, müzikte dinleyeceğim, filmde izleyeceğim ancak çok müzik falan dinleyen birisi olmadığımdan elde ettiğim sesin müzik üzerinde orta segment olması yeterli olacaktır. Siz hangisini önerirsiniz?

Geçen hafta cloud 3s wireless aldım konfor olarak güzeldi ancak sağ kulaklıkta dip ses sorunu vardı araştırdığımda 3s in baya bi şikayetçisi olduğunu gördüm ve iade ettim, razer blackshark v2 pro aldım konfor olarak çok daha başarılı mikrofon ve müzik kelitesi olarak çok daha başarılı, tek eksiği malzeme kalitesi diyebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,679
Üyeler
188,146
Son üye
Deniz_46
Geri