Neler Yeni

Rehber HyperX Cloud III Wireless Kulaklıklar için En İyi Ayarlar

Ayarlar işe yaradı mı?

• EVET

• HAYIR

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Vouxy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Burak Çetin
Masamın üstünde router var, telefonum pc'ye bluetoothla bağlı sürekli ama olmuyor bir şey.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Yunus Emre Uzun
Masamın üstünde router var, telefonum pc'ye bluetoothla bağlı sürekli ama olmuyor bir şey.
hocam selamlar benimde yeni geldi kulaklığım ilk birkaç saat kullandım ve ses kalitesi gerçekten tatmin etmedi sonra ses ayarlarından biçimi 48000 de kaldığını gördüm 96000 e çektim düzeldi gibi bu yeterli midir elinize sağlık bu arada konu için yararlı olmuş

Vouxy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Burak Çetin
hocam selamlar benimde yeni geldi kulaklığım ilk birkaç saat kullandım ve ses kalitesi gerçekten tatmin etmedi sonra ses ayarlarından biçimi 48000 de kaldığını gördüm 96000 e çektim düzeldi gibi bu yeterli midir elinize sağlık bu arada konu için yararlı olmuş
Hocam zaten 48000 olması gerekiyor.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Yunus Emre Uzun

Vouxy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Burak Çetin

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Yunus Emre Uzun
Yaratmaz ama seste değişiklik pek olmaması lazım normalde.
hocam bariz değiştirdi ya ben zaten 7.1 falan istemiyorum hani kulaklığı geldiği gibi tak çalıştırdım az geldi ses daha tok bir ses istiyordum bu ayarı değiştirdim daha iyi oldu birde dts i micrsosfttan indirdim diğer kualklığın uygulamaısndan bahsetmiyorum dts uygulamasını açınca nasıl aktif edeceğim anlamadım şu şeyde kapalı mesela uzmansal sesten dts haedphonda kapalı sadece dediğim biçim ayarını yaptım

Vouxy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Burak Çetin
hocam bariz değiştirdi ya ben zaten 7.1 falan istemiyorum hani kulaklığı geldiği gibi tak çalıştırdım az geldi ses daha tok bir ses istiyordum bu ayarı değiştirdim daha iyi oldu birde dts i micrsosfttan indirdim diğer kualklığın uygulamaısndan bahsetmiyorum dts uygulamasını açınca nasıl aktif edeceğim anlamadım şu şeyde kapalı mesela uzmansal sesten dts haedphonda kapalı sadece dediğim biçim ayarını yaptım
uygulamadan dts kapatıp uzamsal sesten seçeceksiniz hocam o kadar. tok ses için de uygulamadan ekolayzer açıp deneyebilirsiniz.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Yunus Emre Uzun
uygulamadan dts kapatıp uzamsal sesten seçeceksiniz hocam o kadar. tok ses için de uygulamadan ekolayzer açıp deneyebilirsiniz.
Anladım hocam 96000 de kullanmamın herhangi bir sakıncası yok ozaman ne farkları var onu da bilmiyorum tam olarak ama

Vouxy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Burak Çetin

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Yunus Emre Uzun
Şu konuya bakarsanız cevaplar orada hocam. Link
Hocam dts in kendi programındaki hyperx yazılımını demiyorum o programda nasıl aktifleştiriyoruz satın alarak mı lisans yoksa sanki kulaklıkla birlikte otomatik açılmıyor muydu

Vouxy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Burak Çetin
Hocam dts in kendi programındaki hyperx yazılımını demiyorum o programda nasıl aktifleştiriyoruz satın alarak mı lisans yoksa sanki kulaklıkla birlikte otomatik açılmıyor muydu
Otomatik lisanslanması lazım hocam.

ynsemreuzun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Yunus Emre Uzun
Otomatik lisanslanması lazım hocam.
Yapmadı hocam satın al diyor sil yükle falan mı yapmalıyım sıfır aldım ürünü teknosadan ama bana geldiğinde şarjı yüzde 79 du büyük ihtimalle iade ürün sorun yok tertemiz ama acaba diğer arkadaş mı lisansladı nası çalışıyor o sistem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,089
Üyeler
168,733
Son üye
infiniti
Top Bottom