servis inceledi sorunu onayladı iade yapacaklarMasamın üstünde router var, telefonum pc'ye bluetoothla bağlı sürekli ama olmuyor bir şey.
hocam selamlar benimde yeni geldi kulaklığım ilk birkaç saat kullandım ve ses kalitesi gerçekten tatmin etmedi sonra ses ayarlarından biçimi 48000 de kaldığını gördüm 96000 e çektim düzeldi gibi bu yeterli midir elinize sağlık bu arada konu için yararlı olmuşMasamın üstünde router var, telefonum pc'ye bluetoothla bağlı sürekli ama olmuyor bir şey.
Hocam zaten 48000 olması gerekiyor.hocam selamlar benimde yeni geldi kulaklığım ilk birkaç saat kullandım ve ses kalitesi gerçekten tatmin etmedi sonra ses ayarlarından biçimi 48000 de kaldığını gördüm 96000 e çektim düzeldi gibi bu yeterli midir elinize sağlık bu arada konu için yararlı olmuş
hocam 96000 de daha iyi ses veriyor kulaklık yani tam istediğim gibi bu ayarda olması bir sorun yaratmaz değil miHocam zaten 48000 olması gerekiyor.
Yaratmaz ama seste değişiklik pek olmaması lazım normalde.hocam 96000 de daha iyi ses veriyor kulaklık yani tam istediğim gibi bu ayarda olması bir sorun yaratmaz değil mi
hocam bariz değiştirdi ya ben zaten 7.1 falan istemiyorum hani kulaklığı geldiği gibi tak çalıştırdım az geldi ses daha tok bir ses istiyordum bu ayarı değiştirdim daha iyi oldu birde dts i micrsosfttan indirdim diğer kualklığın uygulamaısndan bahsetmiyorum dts uygulamasını açınca nasıl aktif edeceğim anlamadım şu şeyde kapalı mesela uzmansal sesten dts haedphonda kapalı sadece dediğim biçim ayarını yaptımYaratmaz ama seste değişiklik pek olmaması lazım normalde.
uygulamadan dts kapatıp uzamsal sesten seçeceksiniz hocam o kadar. tok ses için de uygulamadan ekolayzer açıp deneyebilirsiniz.hocam bariz değiştirdi ya ben zaten 7.1 falan istemiyorum hani kulaklığı geldiği gibi tak çalıştırdım az geldi ses daha tok bir ses istiyordum bu ayarı değiştirdim daha iyi oldu birde dts i micrsosfttan indirdim diğer kualklığın uygulamaısndan bahsetmiyorum dts uygulamasını açınca nasıl aktif edeceğim anlamadım şu şeyde kapalı mesela uzmansal sesten dts haedphonda kapalı sadece dediğim biçim ayarını yaptım
Anladım hocam 96000 de kullanmamın herhangi bir sakıncası yok ozaman ne farkları var onu da bilmiyorum tam olarak amauygulamadan dts kapatıp uzamsal sesten seçeceksiniz hocam o kadar. tok ses için de uygulamadan ekolayzer açıp deneyebilirsiniz.
Hocam dts in kendi programındaki hyperx yazılımını demiyorum o programda nasıl aktifleştiriyoruz satın alarak mı lisans yoksa sanki kulaklıkla birlikte otomatik açılmıyor muyduŞu konuya bakarsanız cevaplar orada hocam. Link
Otomatik lisanslanması lazım hocam.Hocam dts in kendi programındaki hyperx yazılımını demiyorum o programda nasıl aktifleştiriyoruz satın alarak mı lisans yoksa sanki kulaklıkla birlikte otomatik açılmıyor muydu
Yapmadı hocam satın al diyor sil yükle falan mı yapmalıyım sıfır aldım ürünü teknosadan ama bana geldiğinde şarjı yüzde 79 du büyük ihtimalle iade ürün sorun yok tertemiz ama acaba diğer arkadaş mı lisansladı nası çalışıyor o sistemOtomatik lisanslanması lazım hocam.