Mikrofonu kötü.arkadaşlar kulaklık seçiminde kararsız kaldım aklıma bu geldi sizce güzelmi (fiyat pahalı demeyiniz sadece güzelmidir kötümüdür söyleyiniz)
Ses kasmalı oyunlar oynuyorsan alınır ses kasmaya gerek yoksa bence almana da gerek yokarkadaşlar kulaklık seçiminde kararsız kaldım aklıma bu geldi sizce güzelmi (fiyat pahalı demeyiniz sadece güzelmidir kötümüdür söyleyiniz)
battle royal oynuyacağım için güzel olurmu(csgo fortnite pubg gibi)Ses kasmalı oyunlar oynuyorsan alınır ses kasmaya gerek yoksa bence almana da gerek yok
Olur öyle oyunlar için en iyi kulaklıkbattle royal oynuyacağım için güzel olurmu(csgo fortnite PUBG gibi)
CS prolarının çoğu bu kulaklığı kullanıyor hatta hepsi kullanıyordu sponsorluk almadan öncebattle royal oynuyacağım için güzel olurmu(csgo fortnite PUBG gibi)
aynen bende eskiden berk rip tepe izliyodum hep o kulaklığı kullanıyodu unlost falan hepsiOlur öyle oyunlar için en iyi kulaklık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
CS prolarının çoğu bu kulaklığı kullanıyor hatta hepsi kullanıyordu sponsorluk almadan önce