🔥İndirim HyperX Haste Wireless Mouse 1049TL %40 İndirim

muco09

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
72
https://www.amazon.com.tr/dp/B09V22...11062-21&utm_source=reflink2&utm_campaign=387

https://www.amazon.com.tr/dp/B09V22...11062-21&utm_source=reflink2&utm_campaign=387
kimse mesaj yazmamış ama çok iyi indirim. zaten 2k'yı hak etmiyordu ama bu fiyata nerdeyse rakibi yok. aerox 3 alana kadar bunu alırım

Kesinlikle kaçırılmaması gereken bir fiyat çökün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kimse mesaj yazmamış ama çok iyi indirim. zaten 2k'yı hak etmiyordu ama bu fiyata nerdeyse rakibi yok. aerox 3 alana kadar bunu alırım
Keşke fırsatım olsada alsam kesinlikle kaçırmadan alın bu fiyata.

bunun kablolusu 500 lira civarı buna bu para verilir mi bunla onun arasında ne fark var wireless harici ?

Bende razerin basilisk v2 si var yeter bana diger parçalar hyperx de mousede düşüneyim dedim sonra vazgeçtim :)
Kablo ile derdiniz var ise wireless alınır ama yok ise 500TL daha vermeye gerek yok 300TL iken almıştım kablolu modelini zamanında ama bi türlü alışamayıp iade etmiştim Aerox 3 Wireless ve Viper Mini candır.

Kablo ile derdiniz var ise wireless alınır ama yok ise 500TL daha vermeye gerek yok 300TL iken almıştım kablolu modelini zamanında ama bi türlü alışamayıp iade etmiştim Aerox 3 Wireless ve Viper Mini candır.
Haste viper miniden iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkisini de kullandım.

F/P olarak daha iyi yok diyebilirmiyiz arkadaşlar.EC2-a mouseye sahibim artık kablodan sıkıldım.EC2-a dan geçmeye değer mi?Üzer mi üzmez mi bu mouse?

F/P olarak daha iyi yok diyebilirmiyiz arkadaşlar.EC2-a mouseye sahibim artık kablodan sıkıldım.EC2-a dan geçmeye değer mi?Üzer mi üzmez mi bu mouse?
üzmez iyi mouse ama 2.el g pro wireless daha iyi bir seçenek olacaktır bence

rampage fury z biraz daha f/p hemde içinden 2 tane kapak çıkıyor onu alabilirsin istersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,417
Üyeler
187,039
Son üye
janned.34
Geri