Kullandım berbat kalitede. Plastiği dandik, sıradan abs gibi değil, yumuşacık ve dokusu berbat. Parmaklar yapışıyor üstüne.Ürünü kullanmayanlar, kullananlardan daha emin konuşuyor![]()
Anladım bilgi için teşekkürler olurda bir gün klavye alıp üstüne custom keycap takarsam aklımda double abs almak olacakPbt daha dayanıklı evet ama doubleshoot absler de var. Pbt genel olarak daha kaliteli ama çok iyi abs keycapsler de var.
Hocam beyaz keycaps'i ne zaman aldınız stoklarda gözükmüyor hiçbir yerde. Ben de aula f75 için bakıyordumAula F75 + Hyperx Keycaps Beyaz + Ajazz Bileklik 7 aydır çok memnunum
Ajazz Bileklik link atabilir misiniz hocam? Boyut %60 mi %65 mi ayrıca biliyor musunuz?Aula F75 + Hyperx Keycaps Beyaz + Ajazz Bileklik 7 aydır çok memnunum
81 tuşlu ya da direkt genişliği 32.5 cm olan bilek destekleri temu da mevcut hocam onlarıda tercih edebilirsiniz . Ajazz indirim yaptığı için almıştım diğer markalarında çokta bişey farkedeceğini düşünmüyorum. 7 ay sonunda bilek desteğinde beyaz olduğu için hafif kararma oluyor ancak güçlü silindiğinde tekrar eski haline dönüyor yumuşaklığı çok güzel ayarlanmış razer blackwidowun bilek desteğinden daha konforlu ayrıca aula içinde benim gibi bilek destekli kullananlar için çok güzel bir çözümAjazz Bileklik link atabilir misiniz hocam? Boyut %60 mi %65 mi ayrıca biliyor musunuz?