❌İndirim Bitti! Hyperx keycap pudding pembe tr 336 TL

Renk bozabilir.

Pbt daha dayanıklı evet ama doubleshoot absler de var. Pbt genel olarak daha kaliteli ama çok iyi abs keycapsler de var.
Anladım bilgi için teşekkürler olurda bir gün klavye alıp üstüne custom keycap takarsam aklımda double abs almak olacak

Genel olarak yorumları iyi gözüküyordu. Verdim sipariş bir tane kuponla 260 TL denk geldi. Bakalım epeydir pudding keycaps istiyordum.

Biraz yabancıyım konuya, AJAZZ AK820 Pro ya olur mu?

Aula F75 + Hyperx Keycaps Beyaz + Ajazz Bileklik 7 aydır çok memnunum

Ekler

• IMG_8215.webp
    IMG_8215.webp
    461.6 KB · Hit: 79
  • IMG_8377.webp
    IMG_8377.webp
    1,007.8 KB · Hit: 78
Amazonda stok geliyor bazen ve indirimde yapıyorlar 702 tl ye almıştım enter shift ve capslock uyumsuzdu ben de başka bir keycaps vardı çin malı onları taktım zaten ilettiğim görselde de farklı tuşlar olduğunu puntolardan ve silikliğinden anlarsınız.

Siyahı ya da beyazı 300'e gelse direkt alacağım. Benim klavyemin "1" Tuşu pudding

1000017872.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@NovaEXXO neye güldün la

Son düzenleme:
Ajazz Bileklik link atabilir misiniz hocam? Boyut %60 mi %65 mi ayrıca biliyor musunuz?
81 tuşlu ya da direkt genişliği 32.5 cm olan bilek destekleri temu da mevcut hocam onlarıda tercih edebilirsiniz . Ajazz indirim yaptığı için almıştım diğer markalarında çokta bişey farkedeceğini düşünmüyorum. 7 ay sonunda bilek desteğinde beyaz olduğu için hafif kararma oluyor ancak güçlü silindiğinde tekrar eski haline dönüyor yumuşaklığı çok güzel ayarlanmış razer blackwidowun bilek desteğinden daha konforlu ayrıca aula içinde benim gibi bilek destekli kullananlar için çok güzel bir çözüm

Geri