🔥İndirim HyperX Pulsefire Haste Gaming Mouse - 800 TL

Overgame'den dün hem beyaz hem siyah sipariş ettim. Bugün teslim olacak beyaz olan ingilizce us olmasına rağmen büyük enter isteyenler varsa telefonla arayıp ulaşırsanız UK (büyük enterlı) olan modeli gönderiyorlar. Cherry MX switchlerle uyumlu olduğunu söylediler.
Büyük enter için hyperx e mi mesaj atmamız lazım , çünkü overgame i aradığımda ellerinde uk model olmadığını söyledi

Büyük enter için hyperx e mi mesaj atmamız lazım , çünkü overgame i aradığımda ellerinde uk model olmadığını söyledi
Kalmamış olabilir ben dün arayıp teyit ederek aldım. Hatta benden önce bir kaç kişinin daha aradığını ve aldığını söyledi yetkili.

Hocam cherry mx ile uyumlu olursa bu custom klavye switchleri ile de uyumlu olma ihtimali olur mu? ben custom klavye toplarken bu keycapleri kullanmayı planlıyordum.

Geçen yıl wireless modeli bu fiyata alınıyordu. Bu ekonomi ne be ah lan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fi
Bu fiyata hyperxin ingilizce keycapsini bulamamıştım. Türkçe olanı vardı. Bence fiyatı iyi. Uyum konusunda diğer klavyelerle uyumlu mu araştırıp almak lazım.

HyperX Pulsefire Haste Pembe Beyaz
https://amzn.eu/d/dpZp2Qu

bu ürün aynı ürün mü ?
bir de ben steelseries prime fps mouse aldım bugün acaba iade edip bunu mu alsam ?

Geri