Ne için almayı düşünüyorsunuzHyprex cloud 2 almayı düşünüyorum 1350 TL bandında şuan bu fiyat bandında daha iyisi var mıdır şuan alınır mı
Şuan ki kulaklığım fazla eskidi değiştirmem gerekiyor cs go , valorant gibi oyunlarda oynuyorum çok olmasa daNe için almayı düşünüyorsunuz
Arada 350 tl falan fark var şuan o kadara çıkabilir miyim bilmiyorum çıkabilirsem o fiyat farkında değer bi fark mıBen cloud alpha aldım çok memnunum. Çift odalı sürücü olduğu için cloud 2den ses olarak daha iyi.
Arctis daha şık ama bence cloud onun dışındaki her özekliğiyle daha iyi değer diye düşünüyorum.Şuan ki kulaklığım fazla eskidi değiştirmem gerekiyor cs go , valorant gibi oyunlarda oynuyorum çok olmasa da
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arada 350 TL falan fark var şuan o kadara çıkabilir miyim bilmiyorum çıkabilirsem o fiyat farkında değer bi fark mı
şuana kadar dünyada en çok satılan ve e sporcular tarafından 2023te bile en çok kullanılan kulaklık fiyatına göre hemen her özelliği rakipsiz ve sen alınır mı diye soruyorsunHyprex cloud 2 almayı düşünüyorum 1350 TL bandında şuan bu fiyat bandında daha iyisi var mıdır şuan alınır mı