Hyprex cloud 2 alınır mı

Reaksiyon skoru
21
Hyprex cloud 2 almayı düşünüyorum 1350 tl bandında şuan bu fiyat bandında daha iyisi var mıdır şuan alınır mı

Ben cloud alpha aldım çok memnunum. Çift odalı sürücü olduğu için cloud 2den ses olarak daha iyi.

Çok kaliteli kulaklık, kesinlikle alın. Pişman olmazsınız.

Alınır bence.

Ne için almayı düşünüyorsunuz
Şuan ki kulaklığım fazla eskidi değiştirmem gerekiyor cs go , valorant gibi oyunlarda oynuyorum çok olmasa da
Post automatically merged:

Ben cloud alpha aldım çok memnunum. Çift odalı sürücü olduğu için cloud 2den ses olarak daha iyi.
Arada 350 tl falan fark var şuan o kadara çıkabilir miyim bilmiyorum çıkabilirsem o fiyat farkında değer bi fark mı

hiç sorun yaşamadan 6-7 aydır kullanıyorum çok iyi kulaklık bence konforu iyi

Şuan ki kulaklığım fazla eskidi değiştirmem gerekiyor cs go , valorant gibi oyunlarda oynuyorum çok olmasa da
Post automatically merged:

Arada 350 TL falan fark var şuan o kadara çıkabilir miyim bilmiyorum çıkabilirsem o fiyat farkında değer bi fark mı
Arctis daha şık ama bence cloud onun dışındaki her özekliğiyle daha iyi değer diye düşünüyorum.

Hyprex cloud 2 almayı düşünüyorum 1350 TL bandında şuan bu fiyat bandında daha iyisi var mıdır şuan alınır mı
şuana kadar dünyada en çok satılan ve e sporcular tarafından 2023te bile en çok kullanılan kulaklık fiyatına göre hemen her özelliği rakipsiz ve sen alınır mı diye soruyorsun 😀

Alınır. 2017`den beri her yıl en az 1 kere aldım her sene yenisini kullandım, geçen hafta da yenisini aldım, bu fiyatta alınabilecek en iyi kulaklık diyebilirim. Şuan 1350Tl`de rakibi yok, fiyatı artmadan alın derim.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri