Aslında fansız olduğunu fark ettim.Kasa harbiden güzel fakat fanlara da minimum 3k verilse total fiyatı am5 anakart işlemci ve rami geçiyorKasa fiyat itibari ile bir çok kullanıcıya hitap etmiyor ancak görsele önem verenler için bence iyi fiyata.
Aslında fansız olduğunu fark ettim.Kasa harbiden güzel fakat fanlara da minimum 3k verilse total fiyatı am5 anakart işlemci ve rami geçiyorKasa fiyat itibari ile bir çok kullanıcıya hitap etmiyor ancak görsele önem verenler için bence iyi fiyata.
Gereksiz pahalı ben bu kasa ve fanları alcam o çapraz camın orayada ya ali expressten bir lcd ekran bulurum oraya uygun veya yarı boyutlu yada ledlerden oluşan araba önüne koyulan led ekranlardan alırım onla bile şık durur
Dragos North 1x Fan USB 3.0 + Type C Panoramik ATX Mid Tower Gaming Bilgisayar Kasası Kırmızı Fiyatları ve Özellikleri
Dragos North 1x Fan USB 3.0 + Type C Panoramik ATX Mid Tower Gaming Bilgisayar Kasası Kırmızı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
![]()
UPSIREN PF-14 prizma Computer bilgisayar Åasi fanı 14cm ARGB 4 Pin PWM sessiz soÄutma fanı 12V büyük hava hacmi 61.5CFM/650-1800RPM - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Biz çoktan sistem kurmuştuk bununla hatta tr de ilk alanlardan oldu arkadaş ona kurdum ben abartılacak bir model değil benceBen kasanın ekran durumuna kilitlendiğim için pakete bile bakmadım diyebilirim.![]()
Biz çoktan sistem kurmuştuk bununla hatta tr de ilk alanlardan oldu arkadaş ona kurdum ben abartılacak bir model değil bence
Ulan beyaz olsa çoktan alırdım ya ? Peki bu al sata gider mi sizce ?
Ya şuan full + full beyaz sistem kuruyorum, ekipmanlarımdan tut, monitör standına kadar şu anda beyaz, masam da beyaz, sistem için şuan 7800xd + beyaz 4080 li sistem düşünüyorum ve kovalıyorum şu aralar, ama satılan 2. el sistemlerde kullanılan kasalar hep absürt kötü, o yüzden bunun beyazına 4080 li beyaz sistem kurmayı düşünüyorum, bu kasa siyah çok absürt durur mu acaba beyaz sistem için siyah kasa ?Emeğinize sağlık full beyaz halide oldukça şık. Benim komponentlerim olduğu gibi siyah / beyaz karışık ağırlıkta olduğu için kabloları siyah beyaz şekillendirerek hoş bir görsel çıkarttım. Birde ekranı ben genel olarak hava durumu / bilgisayar statlarına yer vererek kullandığım için benim oldukça hoşuma gitti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dragos alternatifi olduğu için insanlar sunduğu ek özellikleri çokta umursamaya bilir. Kısacası birkaç mesaj önde de belirttiğim gibi her bütçeye / kişiye hitap eden bir kasa olması zor fiyat itibari ile. Ama kendiniz sistem toplayıp al sat yapıyorsanız ve çevrenizde böyle meraklı kullanıcılar var ise sistemle birlikte satabilirsiniz.
Şu kasanın beyazısı düşürsem aynı fiyata bende istiyorum zoko amiral var değişiklik yapmak istiyorumGereksiz pahalı ben bu kasa ve fanları alcam o çapraz camın orayada ya ali expressten bir lcd ekran bulurum oraya uygun veya yarı boyutlu yada ledlerden oluşan araba önüne koyulan led ekranlardan alırım onla bile şık durur
Dragos North 1x Fan USB 3.0 + Type C Panoramik ATX Mid Tower Gaming Bilgisayar Kasası Kırmızı Fiyatları ve Özellikleri
Dragos North 1x Fan USB 3.0 + Type C Panoramik ATX Mid Tower Gaming Bilgisayar Kasası Kırmızı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
![]()
UPSIREN PF-14 prizma Computer bilgisayar Åasi fanı 14cm ARGB 4 Pin PWM sessiz soÄutma fanı 12V büyük hava hacmi 61.5CFM/650-1800RPM - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Ya şuan full + full beyaz sistem kuruyorum, ekipmanlarımdan tut, monitör standına kadar şu anda beyaz, masam da beyaz, sistem için şuan 7800xd + beyaz 4080 li sistem düşünüyorum ve kovalıyorum şu aralar, ama satılan 2. el sistemlerde kullanılan kasalar hep absürt kötü, o yüzden bunun beyazına 4080 li beyaz sistem kurmayı düşünüyorum, bu kasa siyah çok absürt durur mu acaba beyaz sistem için siyah kasa ?
Kasayı aldım.. uzun süredir beklediğim bir fiyata düşmüş aldım geçtim
Parası, imkanı olan kişi alır yapar kimse de bişey diyemez tabi zevk meselesi ben misal Nzxt hayranıyım sistem kuracak olsam imkanım olsa herşeyi Nzxt alırdımEmeğinize sağlık full beyaz halide oldukça şık. Benim komponentlerim olduğu gibi siyah / beyaz karışık ağırlıkta olduğu için kabloları siyah beyaz şekillendirerek hoş bir görsel çıkarttım. Birde ekranı ben genel olarak hava durumu / bilgisayar statlarına yer vererek kullandığım için benim oldukça hoşuma gitti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dragos alternatifi olduğu için insanlar sunduğu ek özellikleri çokta umursamaya bilir. Kısacası birkaç mesaj önde de belirttiğim gibi her bütçeye / kişiye hitap eden bir kasa olması zor fiyat itibari ile. Ama kendiniz sistem toplayıp al sat yapıyorsanız ve çevrenizde böyle meraklı kullanıcılar var ise sistemle birlikte satabilirsiniz.
Şu kasanın beyazısı düşürsem aynı fiyata bende istiyorum zoko amiral var değişiklik yapmak istiyorum![]()
Kasayı alıp, ekranını benim 5000d ye takma düşüncesi git kafamdan.