Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Hyte Y70 Touch Siyah Sepette ( 12.503TL )

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,279
İsim
Emir
Kasa fiyat itibari ile bir çok kullanıcıya hitap etmiyor ancak görsele önem verenler için bence iyi fiyata.
Aslında fansız olduğunu fark ettim.Kasa harbiden güzel fakat fanlara da minimum 3k verilse total fiyatı am5 anakart işlemci ve rami geçiyor :D

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
G
Gereksiz pahalı ben bu kasa ve fanları alcam o çapraz camın orayada ya ali expressten bir lcd ekran bulurum oraya uygun veya yarı boyutlu yada ledlerden oluşan araba önüne koyulan led ekranlardan alırım onla bile şık durur

Tabi buda bir alternatif. Hatta kasanın sıfır fan ile gelmesi vs. biraz negatif ancak uygulaması ve ekran kalitesi ciddi manada hoşuma gitti. Ayrıca pcie 4 riser ile birlikte geliyor olması da güzel.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,717
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

TheFaLcoN

80+ Bronze
Ulan beyaz olsa çoktan alırdım ya ? Peki bu al sata gider mi sizce ?

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
G
Biz çoktan sistem kurmuştuk bununla hatta tr de ilk alanlardan oldu arkadaş ona kurdum ben abartılacak bir model değil bence

Emeğinize sağlık full beyaz halide oldukça şık. Benim komponentlerim olduğu gibi siyah / beyaz karışık ağırlıkta olduğu için kabloları siyah beyaz şekillendirerek hoş bir görsel çıkarttım. Birde ekranı ben genel olarak hava durumu / bilgisayar statlarına yer vererek kullandığım için benim oldukça hoşuma gitti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ulan beyaz olsa çoktan alırdım ya ? Peki bu al sata gider mi sizce ?

Dragos alternatifi olduğu için insanlar sunduğu ek özellikleri çokta umursamaya bilir. Kısacası birkaç mesaj önde de belirttiğim gibi her bütçeye / kişiye hitap eden bir kasa olması zor fiyat itibari ile. Ama kendiniz sistem toplayıp al sat yapıyorsanız ve çevrenizde böyle meraklı kullanıcılar var ise sistemle birlikte satabilirsiniz.

TheFaLcoN

80+ Bronze
Emeğinize sağlık full beyaz halide oldukça şık. Benim komponentlerim olduğu gibi siyah / beyaz karışık ağırlıkta olduğu için kabloları siyah beyaz şekillendirerek hoş bir görsel çıkarttım. Birde ekranı ben genel olarak hava durumu / bilgisayar statlarına yer vererek kullandığım için benim oldukça hoşuma gitti.

Dragos alternatifi olduğu için insanlar sunduğu ek özellikleri çokta umursamaya bilir. Kısacası birkaç mesaj önde de belirttiğim gibi her bütçeye / kişiye hitap eden bir kasa olması zor fiyat itibari ile. Ama kendiniz sistem toplayıp al sat yapıyorsanız ve çevrenizde böyle meraklı kullanıcılar var ise sistemle birlikte satabilirsiniz.
Ya şuan full + full beyaz sistem kuruyorum, ekipmanlarımdan tut, monitör standına kadar şu anda beyaz, masam da beyaz, sistem için şuan 7800xd + beyaz 4080 li sistem düşünüyorum ve kovalıyorum şu aralar, ama satılan 2. el sistemlerde kullanılan kasalar hep absürt kötü, o yüzden bunun beyazına 4080 li beyaz sistem kurmayı düşünüyorum, bu kasa siyah çok absürt durur mu acaba beyaz sistem için siyah kasa ?

hamburkus

80+
Gereksiz pahalı ben bu kasa ve fanları alcam o çapraz camın orayada ya ali expressten bir lcd ekran bulurum oraya uygun veya yarı boyutlu yada ledlerden oluşan araba önüne koyulan led ekranlardan alırım onla bile şık durur

Şu kasanın beyazısı düşürsem aynı fiyata bende istiyorum zoko amiral var değişiklik yapmak istiyorum :D

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,239
İsim
Turuncu Keskin
Kasayı aldım.. uzun süredir beklediğim bir fiyata düşmüş aldım geçtim

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
G
Ya şuan full + full beyaz sistem kuruyorum, ekipmanlarımdan tut, monitör standına kadar şu anda beyaz, masam da beyaz, sistem için şuan 7800xd + beyaz 4080 li sistem düşünüyorum ve kovalıyorum şu aralar, ama satılan 2. el sistemlerde kullanılan kasalar hep absürt kötü, o yüzden bunun beyazına 4080 li beyaz sistem kurmayı düşünüyorum, bu kasa siyah çok absürt durur mu acaba beyaz sistem için siyah kasa ?

Siyah Beyaz bence kötü durmaz tabi zevk meselesi birde güzel bir sleeve siyah beyaz karışık kablo alırsanız şık bile durabilir.

Kasayı aldım.. uzun süredir beklediğim bir fiyata düşmüş aldım geçtim

Güle güle kullanın :)

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,717
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Parası, imkanı olan kişi alır yapar kimse de bişey diyemez tabi zevk meselesi ben misal Nzxt hayranıyım sistem kuracak olsam imkanım olsa herşeyi Nzxt alırdım

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
G
Şu kasanın beyazısı düşürsem aynı fiyata bende istiyorum zoko amiral var değişiklik yapmak istiyorum :D

Ben kolay kolay kasa değiştiren biri değildim. Fiyatı ve sundukları cazip olunca almak istedim. Normalde sadece işlemci anakart ve ram değişikliği yapacakken bir de kasa / rgb set şeritler vs. derken 2025 i başladığı gibi kapatmak zorunda kaldım :)))))

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
John Smith
Kasayı alıp, ekranını benim 5000d ye takma düşüncesi git kafamdan.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
G
Kasayı alıp, ekranını benim 5000d ye takma düşüncesi git kafamdan.

3D yazıcı yardımı ile kasa / stand yaparak aslında masaüstüne bile taşınıp hoş bir bilgisayar statlarını görebileceğiniz bir ekran olarak bile kullanılabilir :) ben yine kafa kurcalayıp şeytan olmayayım da :))

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,595
Üyeler
167,523
Son üye
azizyıldırım1453
Top Bottom