- Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim kasada kırık geldi ama hiç oralı olmadılarvalla itopya öyle şeylerle uğraşacağını sanmıyorum.biton adama bozuk ramli sistem yolladılar.gerçi şimdi bunu dedim diye cezada yeriz
Benim kasada kırık geldi ama hiç oralı olmadılarvalla itopya öyle şeylerle uğraşacağını sanmıyorum.biton adama bozuk ramli sistem yolladılar.gerçi şimdi bunu dedim diye cezada yeriz
Okumuyorsunuz galiba mesajları, benim anakartımı İtopya güncelledi.valla itopya öyle şeylerle uğraşacağını sanmıyorum.biton adama bozuk ramli sistem yolladılar.gerçi şimdi bunu dedim diye cezada yeriz
Haftasonu olduğu için arıyamıyorum ama stokların bitmesinden korkuyorumTelefonla veya mail ile iletişime geçip sorabilirsiniz.
Bende onu diyorum ya. İyice bozduklarını düşünüyorum. Hem bileşen kalitesi anlamında hemde özen anlamında çok kötü olduklarını düşünüyorum bu sıra. Kioxia ve corsair delta rgb dışında parça kullanmıyorlar neredeysevalla itopya öyle şeylerle uğraşacağını sanmıyorum.biton adama bozuk ramli sistem yolladılar.gerçi şimdi bunu dedim diye cezada yeriz
İçime iyice kuşku düştüSağ salim göndersinlerde 2 rekat şükür namazı kıl boşver bios güncellemesi
Bende onu diyorum ya. İyice bozduklarını düşünüyorum. Hem bileşen kalitesi anlamında hemde özen anlamında çok kötü olduklarını düşünüyorum bu sıra. Kioxia ve corsair delta rgb dışında parça kullanmıyorlar neredeyse
gaming gen de bu işe sağlam girmeye karar verdi.bu kullanıcıya yarar.Bende onu diyorum ya. İyice bozduklarını düşünüyorum. Hem bileşen kalitesi anlamında hemde özen anlamında çok kötü olduklarını düşünüyorum bu sıra. Kioxia ve corsair delta rgb dışında parça kullanmıyorlar neredeyse