Mehmet Karahanlı
80+ Bronze
İ3 540 işlemcim chrome açıldığı zaman 100 derecede çalışıyor bunun sebebi nedir böyle kulanırsam ne olur
Yakın süre içerisinde yanabilir.İ3 540 işlemcim chrome açıldığı zaman 100 derecede çalışıyor bunun sebebi nedir böyle kulanırsam ne olur
peki nasıl düzelteceğim işlemcinin kendi stok fanını kullanıyorumYakın süre içerisinde yanabilir.
Laptop mu Kasa mı ?peki nasıl düzelteceğim işlemcinin kendi stok fanını kullanıyorum
masaüstüLaptop mu Kasa mı ?
Termal macununuzu yenileyin.masaüstü
dostum termal macunum 10 yıllık ve hiç değiştirmedim önceden 55-50 derece arası çalışıyordu ama bugün 100 dereceTermal macununuzu yenileyin.
Kasanız hava almıyorsa değiştirebilirsiniz.
Değiştirebilirsiniz.dostum termal macunum 10 yıllık ve hiç değiştirmedim önceden 55-50 derece arası çalışıyordu ama bugün 100 derece
dostum benim anlamadığım şey şu ben termal macunu değiştirmediğim halde önceden 55 derecede çalışıyordu sırf bugün için kurumadı termal macun öncedende kuruydu ve 55 derecede çalışıyordu.Madem termal macunda sorun var neden bundan öncesinde hep 55 derecede çalışıyordu (termal macun 10 yıllık)Değiştirebilirsiniz.
değiştireceksin macunu
kuruyunca ısı iletme özelliğini kaybeder
çok pahallı bir şey değil
bilgisayarcıdan 10-15 TL ye alacaksın
?Madem termal macunda sorun var neden bundan öncesinde hep 55 derecede çalışıyordu
ben sana olur yolunu söyledim