İ3 6 nesil alınır mı

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
5000
İ3 6 nesil Alınır mı? böyle bir PC buldum almayı düşünüyorum ekran kartı,HDD ve ramleri ekleyeceğim bütçem kısıtlı

Ekler

• Screenshot_2025-08-25-15-22-24-023_com.sahibinden.webp
    Screenshot_2025-08-25-15-22-24-023_com.sahibinden.webp
    70.3 KB · Hit: 24
İ3 6 nesil Alınır mı? böyle bir PC buldum almayı düşünüyorum ekran kartı,HDD ve ramleri ekleyeceğim bütçem kısıtlı
bu bilgisayar genel olarak iş bilgisayarı olarak geçiyor diye biliyorum. oyun kısmı kolpa, seni tatmin edecek oyunlar açamaz maalesef. bütçene 4/5k gibi biraz daha para koyarsan en azından adam akıllı oyun açabilecek bilgisayarlar alabilirsin.

aga bir şey için kullanamazsın bunu bence, ne için istiyorsun;?

Tam olarak neresi oyunmuş bu sistemin? RX 560 ekran kartlı sisteme bile düşünüyorum oyun sistemi yazsam mı diye. Bu fiyata ben her şeyi dahil satıyordum fiyat da pahalı yani.

bu bilgisayar genel olarak iş bilgisayarı olarak geçiyor diye biliyorum. oyun kısmı kolpa, seni tatmin edecek oyunlar açamaz maalesef. bütçene 4/5k gibi biraz daha para koyarsan en azından adam akıllı oyun açabilecek bilgisayarlar alabilirsin.
Reis Malatya da istersen bak ilana ben bulamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,453
Üyeler
183,837
Son üye
mambaout
Geri