oguzdai
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 5
- İsim
- Oğuz Gürbüz
- oguzdai
- oguzdai
- Discord
- Oguz#4736
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Önerdiğiniz kasayı ve psu aklımda tutacağım teşekkür ederim.Çok iyi fiyat. Bence kasanızı yenileyin, bu kasayı öneririm, hava akışı gayet iyi.
PSU:Ranker Virgo RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Ranker Virgo RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Raminizi 16gb yapmanızı öneririm.Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Sharkoon SHP650 V2 650 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bu arada o işlemci yayın için düşük kalıyor.
Ram arttırmak istiyorum fakat alabileceğim ram ne olabilir ve ilerde işlemciyi güncellemeyi düşünüyorum.
Yayın açısında işlemci düşük kalıyor evet farkındayım idare olarak ekran kartından vermekteyim bu da oyun performansımı çok etkiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ortalama olarak kasa ve psu açısından 500-600 lira düşünüyordum fakat son zamanlarda gelen artışlar ile sanırsam bütçeyi 200 lira daha arttırabilirim.Gametech öyle çok üst düzey bi marka değil evet burda önemli olan daha çok hava akışı fanların cfm değerli yeterli ise alınabilir cfm değerlerini bulamadım bende bir kaç marka daha var sadece kasası alınabilcek bence psuyu ayrı almak daha mantıklı eğerki bundle şeklinde psu kasa varsa 800 küsüre bi bakayım senin için