Neler Yeni

i3 9100f işlemci ve 1060 3gb ekran kartı ile sistem önerisi

oguzdai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Oğuz Gürbüz
Instagram
oguzdai
Twitter
oguzdai
Discord
Oguz#4736
Çok iyi fiyat. Bence kasanızı yenileyin, bu kasayı öneririm, hava akışı gayet iyi.
PSU:
Raminizi 16gb yapmanızı öneririm.
Bu arada o işlemci yayın için düşük kalıyor.
Önerdiğiniz kasayı ve psu aklımda tutacağım teşekkür ederim.
Ram arttırmak istiyorum fakat alabileceğim ram ne olabilir ve ilerde işlemciyi güncellemeyi düşünüyorum.
Yayın açısında işlemci düşük kalıyor evet farkındayım idare olarak ekran kartından vermekteyim bu da oyun performansımı çok etkiliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gametech öyle çok üst düzey bi marka değil evet burda önemli olan daha çok hava akışı fanların cfm değerli yeterli ise alınabilir cfm değerlerini bulamadım bende bir kaç marka daha var sadece kasası alınabilcek bence psuyu ayrı almak daha mantıklı eğerki bundle şeklinde psu kasa varsa 800 küsüre bi bakayım senin için
Ortalama olarak kasa ve psu açısından 500-600 lira düşünüyordum fakat son zamanlarda gelen artışlar ile sanırsam bütçeyi 200 lira daha arttırabilirim.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Ram arttırmak istiyorum fakat alabileceğim ram ne olabilir ve ilerde işlemciyi güncellemeyi düşünüyorum.
Yayın açısında işlemci düşük kalıyor evet farkındayım idare olarak ekran kartından vermekteyim bu da oyun performansımı çok etkiliyor.
Önemli değil.

dagestarhep

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Taha
Instagram
instagram.com/dagestarhepx
Steam
Dagestarhep

Ortalama olarak kasa ve psu açısından 500-600 lira düşünüyordum fakat son zamanlarda gelen artışlar ile sanırsam bütçeyi 200 lira daha arttırabilirim.
O fiyat aralığında 0 kasa + psu bulmak imkansız diyebilirim 200 lira üstüne koyduğun takdirde daha iyi olabilir

Bu şekilde yapılabilir

oguzdai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Oğuz Gürbüz
Instagram
oguzdai
Twitter
oguzdai
Discord
Oguz#4736
O fiyat aralığında 0 kasa + psu bulmak imkansız diyebilirim 200 lira üstüne koyduğun takdirde daha iyi olabilir

Bu şekilde yapılabilir
Ayrı ayrı almam daha iyi olacaktır anladığım kadarıyla. 550w psu sisteme yeterli gücü sağlayacaktır herhalde.

dagestarhep

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Taha
Instagram
Steam
Dagestarhep

dagestarhep

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Taha
Instagram
Steam
Dagestarhep
Çok teşekkür ederim. ❤
eğer bilginiz varsa sistemde her hangi bir darboğaz problemi var mıdır?
Anakart upgrade yapılırsa daha iyi olabilir bütçenize göre AMD bir sistem bakmayı düşündünüzmü ?

oguzdai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Oğuz Gürbüz
Instagram
oguzdai
Twitter
oguzdai
Discord
Oguz#4736
Anakart upgrade yapılırsa daha iyi olabilir bütçenize göre AMD bir sistem bakmayı düşündünüzmü ?
Öğrenci olduğumdan ve tek yaşadığımdan ötürü bir bütçem bulunmuyor yavaş yavaş biriktirdikçe geliştiriyorum amd düşünüyorum en azından yayın performansı olarak fakat amd tarafında bir bilgim bulunmadığı ve hali hazırda bulunan parça uyumluluğunu nasıl yapmam gerektiğini bilmediğim için beklemekteyim üst mesajlarda belirttiğim gibi işlemciyi değiştirmeyi planlıyorum bu konuda anakart fiyatından kurtulup sadece işlemci yada hem anakart hemde işlemci olarak amd geçmek ortalama bana kaça mal olur?

dagestarhep

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Taha
Instagram
Steam
Dagestarhep
Öğrenci olduğumdan ve tek yaşadığımdan ötürü bir bütçem bulunmuyor yavaş yavaş biriktirdikçe geliştiriyorum amd düşünüyorum en azından yayın performansı olarak fakat amd tarafında bir bilgim bulunmadığı ve hali hazırda bulunan parça uyumluluğunu nasıl yapmam gerektiğini bilmediğim için beklemekteyim üst mesajlarda belirttiğim gibi işlemciyi değiştirmeyi planlıyorum bu konuda anakart fiyatından kurtulup sadece işlemci yada hem anakart hemde işlemci olarak amd geçmek ortalama bana kaça mal olur?
İntel bir sistemden daha uygun olacağından eminim ortalama 4500 5000 çıkabilir tam emin değilim

Bu ci varlarda çıkar güncel parçalarla böyle
https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/GKZM44ZZ
veya böyle
https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/3Y6H4CC6
ekleme çıkarma yapılabilir yine

Son düzenleme:

Alpbruh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Alp Goksel
Merhabalar şuan hali hazırda kullandığım sistemi size belirtmek isterim ve tavsiyeler almak isterim.
  • İntel i3 9100f işlemci
  • Asus Prime H310M-D R2.0 ana kart
  • Msi Geforce GTX 1050 Tİ 4GB ekran kartı (Msi gaming x 1060 3gb ekran kartı alıyorum uygun bir fiyata)
  • Kingston 8GB DDR4 2133Mhz ram
  • Samsung EVO 860 sata ssd
  • Power Boost Vk-B045w 500w kasa (sorunlu power)
Ne gibi yükseltmeler yapabilirim ve yayın yapan bir insanım sistemde çok sorun bulunuyor cs go yayın dışı 150-200 fps verirken yayındayken 20-50 fps arasında gidip geliyor. Sistemde bir darboğaz bulunuyor mu? hali hazırda bulunan sorunları nasıl çözebilirim? yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
1050ti dan 1060 a gecilmez dostum fiyat ne olursa olsun .düşük FPS vermesinin nedeni evet darboğaz çünkü işlemci zaten düşük seviye birde yayın yukleniyorsun.4core bir işlemciyle bu devirde Minecraft yayını anca açarsın ona göre .1151 soket üzerinden gecebilecegin işlemcilere bak en az 6 core olsun

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,184
İsim
Jarvis-M
toplam fiyat ne asla alınmaması gereken bir sistem çünkü

Zørba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüseyin
B365M ve H310M-D R2.0 arasındaki farklar nelerdir? şuan kullandığım anakartta 2 ram slotu bulunuyor. Powerda sorun var mı yok mu tam bilmiyorum ama HDD'lerde güç kesilmeleri yaşanıyordu (daha önce kasanın arka kapağını kapatırken araya sıkışan kablolardan dolayı yanma oldu o kabloları kullanmıyorum) kasayı değiştirmek istiyorum fakat sizin de bildiğiniz üzere fiyatlar acayip yükseldi uygun fiyatlı kasa ve psu önerebilir misiniz?
Efendım Anakart Aralarındakı Fark H310M 2 SLOT B365 4 SLOT Mesela 4 Tane 2666 MHz Ramla oyunlarda atıyorum 150 fps verıyorsa 2 tane 2666 MHz 100 Verır gıbı dusunebılırız

PSU Ve KASA İçin daha Benden cok daha bılgılı arkadaslar vardır ben pek bılmem ama psuda Aerocool Markasını Onerırım Kasa Olarak

Dark Guardian Mini 4x12cm Fixed Rgb Led Fanlı, Full Cam Yan Ve Mesh Ön

Zørba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Hüseyin
B365M ve H310M-D R2.0 arasındaki farklar nelerdir? şuan kullandığım anakartta 2 ram slotu bulunuyor. Powerda sorun var mı yok mu tam bilmiyorum ama HDD'lerde güç kesilmeleri yaşanıyordu (daha önce kasanın arka kapağını kapatırken araya sıkışan kablolardan dolayı yanma oldu o kabloları kullanmıyorum) kasayı değiştirmek istiyorum fakat sizin de bildiğiniz üzere fiyatlar acayip yükseldi uygun fiyatlı kasa ve psu önerebilir misiniz?
H310M 2 slot
B365 hem 4 slot hem soğutması iyidir h310m 2 slot kesinlikle 4 slot olmalı ve 4x4 2666 MHz ram takmalisiniz oyunlarda korkutucu düzeyde FPSnizi etkiler
Forumda PSU ve kasa hakkında çok daha iyi bilenler vardır benden ben
PSU Aerocool
Kasa darkguardian mini öneririm

.

Top Bottom