RinDoChi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 649
ben i7 8700'den 5500'e gecmistim. o zamanlar ekran kartim 3060ti idi. ben hic performans kaybi yasamadim + daha iyi performans aldigim sahnelerde oldu.
acikcasi nerdeyse intelin 10 yillik islemcileri bu kadar iyi olabiliyor\iyi oldugfu idda edilebiliyor anlamiyorum.
bana kalirsa 4 cekirdek 4thread bir islemci heleki 2025' de tek cekirdekte ne kadar iyi olursa olsun, ne kadar overclock edilirse edilsin ortalama olarak ryzen 3 2200g'den daha iyi olamaz
acikcasi nerdeyse intelin 10 yillik islemcileri bu kadar iyi olabiliyor\iyi oldugfu idda edilebiliyor anlamiyorum.
bana kalirsa 4 cekirdek 4thread bir islemci heleki 2025' de tek cekirdekte ne kadar iyi olursa olsun, ne kadar overclock edilirse edilsin ortalama olarak ryzen 3 2200g'den daha iyi olamaz
z serisi anakart fiyatlari kaliteli am4 anakartlarla yarisir elde varsa bilemem ama. z serisi anakart fiyatina am5 0 anakart alirsin zatenOC yapılıyor.
genelde duz modelden +100-200 mhz daha hizli calisir z serisi anakart varsa oc olur. acikcasi duz versiyonla ayni desek yeridirçarpan kilidi açık
Son düzenleme: