Buraks
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,236
sisteme dair bişey dememiş ki nerden çıktı sistemacaba inceleme ile sistemi aynandamı yayınlacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sisteme dair bişey dememiş ki nerden çıktı sistemacaba inceleme ile sistemi aynandamı yayınlacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yeni bilgidsayar toplaycak kankalarım demiş ama bana sorarsanız inceleme yapacaksisteme dair bişey dememiş ki nerden çıktı sistem
evetyeni bilgidsayar toplaycak kankalarım demiş ama bana sorarsanız inceleme yapacak
sistemde B560 anakart var, dolayısı ile 4800'e kadar ram destekler. İşlemcideki 3200 doğal destek, daha üzerine de çıkar BIOS ayarından.Olsun,bence 2666 mhzden iyidir.
Başlığı görünce sevinmiştim14k olmuş![]()
Haziranda da indirime girer inşallah![]()
HAKAN SEZGINEL-HS1 / Intel i5-12600 / ASUS GeForce TUF RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar
HAKAN SEZGINEL-HS1 oyuncu bilgisayarı Core i5 12600 ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Kaçırmayın fiyat harika ayrıca parçaların hepsi çok kaliteli parçalar
kaçırmayın![]()
HAKAN SEZGINEL-HS1 / Intel i5-12600 / ASUS GeForce TUF RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB SSD Gaming Bilgisayar
HAKAN SEZGINEL-HS1 oyuncu bilgisayarı Core i5 12600 ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Kaçırmayın fiyat harika ayrıca parçaların hepsi çok kaliteli parçalar