İ5 12400f artık yetmiyor

Aslında yetmiyordan kastım yüksek grafikli oyunlar oynuyorum ve istediğim performansı alamıyorum 12400f den daha performanslı bir işlemci lazım bide lga 1700 soket olayı var ne yapacam bilmiyorum
Yani kısaca işlemci Yükseltmek istiyorum
14600K güzel olur hocam

Fiyatlar nereye gidecek Allah bilir
Bence 14600k al geç. Sistemine gelecekte daha iyi ekran kartları takabilirsin.Anakartın overclock yapamaz ama zaten stock halde gayet iyi işlemci 14600K.Bu arada hemen al demiyorum. Kampanya beklemek mantıklı olabilir. 14400f 8000 TL civarı.14600K ise 9700TL aradaki farka kesinlikle değer.

"Aslında yetmiyordan kastım yüksek grafikli oyunlar oynuyorum" Hocam sorun işlemcide değil ekran kartında. 4060 ile tabi ki oynayamazsın, 4060ti 16 gb falan olsa kurtarır. 2. el fobin yoksa ve şansına güveniyorsan 2. elden temiz ekran kartı bak derim

Aslında yetmiyordan kastım yüksek grafikli oyunlar oynuyorum ve istediğim performansı alamıyorum 12400f den daha performanslı bir işlemci lazım bide lga 1700 soket olayı var ne yapacam bilmiyorum
Yani kısaca işlemci Yükseltmek istiyorum
Anakart giriş seviye değilse 14600KF al geç. Gerçi 4060 varsa zaten darboğaz yoktur Valorant delisi değilsen pek bir farkı olmaz iyi işlemci almanın.

anakartın daha yüksek mhzlerde çalışabilir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sisteminin tam özelliklerini yazabilir misin?
H610m h V2 anakart
Rtx 4060 8gb
İ5 12400f
16 GB Corsair tam
1 TB crucial SSD

14600K için Sahibinden'den ikinci el ilanlarına bak bence. Çok daha uyguna bulursun, elden alırsın.

Senin işini işlemci çözmez. Genel olarak ne tarz oyunlar oynuyorsun? Hikayeli online hangi oyunlarda sana yetmiyor.

Geri