5600 anlamsız DDR5 toplasan daha iyi ama şu an zor5600 düşünmedim değil hocam ama maliyet olarak ne kadara patlar bilemedim
5600 anlamsız DDR5 toplasan daha iyi ama şu an zor5600 düşünmedim değil hocam ama maliyet olarak ne kadara patlar bilemedim
Fiyatlar nereye gidecek Allah bilir5600 anlamsız DDR5 toplasan daha iyi ama şu an zor![]()
14600K güzel olur hocamAslında yetmiyordan kastım yüksek grafikli oyunlar oynuyorum ve istediğim performansı alamıyorum 12400f den daha performanslı bir işlemci lazım bide lga 1700 soket olayı var ne yapacam bilmiyorum
Yani kısaca işlemci Yükseltmek istiyorum
AM4 mantıksız olur hocam5600 düşünmedim değil hocam ama maliyet olarak ne kadara patlar bilemedim
3200Ram Mhzlerinin kaç?
Bence 14600k al geç. Sistemine gelecekte daha iyi ekran kartları takabilirsin.Anakartın overclock yapamaz ama zaten stock halde gayet iyi işlemci 14600K.Bu arada hemen al demiyorum. Kampanya beklemek mantıklı olabilir. 14400f 8000 TL civarı.14600K ise 9700TL aradaki farka kesinlikle değer.Fiyatlar nereye gidecek Allah bilir
anakartın daha yüksek mhzlerde çalışabilir mi?
Anakart giriş seviye değilse 14600KF al geç. Gerçi 4060 varsa zaten darboğaz yoktur Valorant delisi değilsen pek bir farkı olmaz iyi işlemci almanın.Aslında yetmiyordan kastım yüksek grafikli oyunlar oynuyorum ve istediğim performansı alamıyorum 12400f den daha performanslı bir işlemci lazım bide lga 1700 soket olayı var ne yapacam bilmiyorum
Yani kısaca işlemci Yükseltmek istiyorum
H610m h V2 anakartanakartın daha yüksek mhzlerde çalışabilir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sisteminin tam özelliklerini yazabilir misin?