sorun daha çok fan sesinin rahatsız etmesi yüksek rpm çalıştığı için85 derecenin altındaki sıcaklıklar normaldir. İşlemciye bir şey olmaz.
benimkide 100 derece falan oluyor bundan aldım termal macun yoktu onu bekliyorum şimdimalasef 12400F ısınıyor aynı işlemciyi kullanıyorum bu kule tipi soğutucuyu kesinlikle öneririm.
![]()
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm Ä°Ålemci SoÄutucu Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm Ä°Ålemci SoÄutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Güçlü fakat 5600x e göre nasıl sizce? CS GO da daha düşük fps alıyorum 5600x den.macunla alakası yok dostum işlemci güçlü bir işlemci stok fan yetmiyor herkes aynı durumdan şikayetçi alıyorsun attıgım 214xt rahatına bakıyorsun.
5600xden bi tık geride zaten. 12400F ve 5600 eşit sayılıyor.Güçlü fakat 5600x e göre nasıl sizce? CS GO da daha düşük fps alıyorum 5600x den.
Macun ne aldınbenimkide 100 derece falan oluyor bundan aldım termal macun yoktu onu bekliyorum şimdi
mx-4Macun ne aldın
İyimi? Başka ne alınır bu yeterli mi?
evet hocam bende ilk defa kullanıcam herkes öneriyorİyimi? Başka ne alınır bu yeterli mi?
İçinden çıkan macun yeter limi?Bende de i5 12400F var, sadece ID Cooling SE 214 XT aldım, termal macun içinden çıkanı kullandım, stok fana göre aşırı sessiz ve max 65 derecede çalışıyor.