Neler Yeni

Çözüldü✓ i5 12400F ısınma sorunu

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Anonim Ankh
İçinden çıkan macun yeter limi?
bence gayet yeterli, 60 derecelerde gezmesi mükemmel, ileride termal macunun ömrünü doldurmaya başladığını hissederseniz bi mx4 alırsınız. Şuan için ek masraf yapmaya gerek olmadığını düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan notlarıma tekrar baktım da 5 dk lık stres testinde max 58 dereceyi görmüşüm

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
bence gayet yeterli, 60 derecelerde gezmesi mükemmel, ileride termal macunun ömrünü doldurmaya başladığını hissederseniz bi mx4 alırsınız. Şuan için ek masraf yapmaya gerek olmadığını düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan notlarıma tekrar baktım da 5 dk lık stres testinde max 58 dereceyi görmüşüm
Kaç ayda bir değiştirilmeli? Macun

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Anonim Ankh
Kaç ayda bir değiştirilmeli? Macun
Kesin bir süre belirtemem ama çok uzun süre değiştirmeseniz bile bir şey olmaz, arada sıcaklık değerlerinize bakarsanız, sıcaklıklar eskiye göre çok daha fazla yükselmişse, artık fan sesi yüksek devirde çalışıyor ve sesi rahatsız ediyorsa değiştirme zamanı gelmiş demektir.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Kesin bir süre belirtemem ama çok uzun süre değiştirmeseniz bile bir şey olmaz, arada sıcaklık değerlerinize bakarsanız, sıcaklıklar eskiye göre çok daha fazla yükselmişse, artık fan sesi yüksek devirde çalışıyor ve sesi rahatsız ediyorsa değiştirme zamanı gelmiş demektir.
Ben kasa alıp 4 5 Kutuda bekletmeyi düşünüyorum. Kasayı hazır alıcağım için içinde macun sürülü şekilde gelicek. Macun kuruması veya zarar görme şansı var mı? Kutuda havasız fln ya ondan

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Anonim Ankh
Ben kasa alıp 4 5 Kutuda bekletmeyi düşünüyorum. Kasayı hazır alıcağım için içinde macun sürülü şekilde gelicek. Macun kuruması veya zarar görme şansı var mı? Kutuda havasız fln ya ondan
ID Cooling SE 214 XT alacaksanız sürülü gelmiyor, ufak, tek kullanımlık bir paket içerisinde geliyor, bu yüzden bir şey olmaz. Stok fandan bahsediyorsanız da hazır kasa aldığınız için zaten takılı gelir.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
ID Cooling SE 214 XT alacaksanız sürülü gelmiyor, ufak, tek kullanımlık bir paket içerisinde geliyor, bu yüzden bir şey olmaz. Stok fandan bahsediyorsanız da hazır kasa aldığınız için zaten takılı gelir.
Yok hocam. Sorum şu. Hazır kasa alıcam sürülü geliyor ya stok fanlı bir şekilde. Kasa 4 5 ay kapalı kalsa havasız kutunun içinde diyorum. Macuna zarar gelir mi kuruması veya başka sorunlar olur mu?

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,556
İsim
Kürşat
Yok hocam. Sorum şu. Hazır kasa alıcam sürülü geliyor ya stok fanlı bir şekilde. Kasa 4 5 ay kapalı kalsa havasız kutunun içinde diyorum. Macuna zarar gelir mi kuruması veya başka sorunlar olur mu?
Her postta toplayacam topladım 3 ay 5 ay hazır mı toplama mı amd mi nvidia mı

Muhabbetlerine konuyu nasıl getirebiliyorsun, gerçekten helal olsun.

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Anonim Ankh
o zaman evet sorun olabilir çünkü normalde mesela işlemci kutularının içinde nem alıcı, rutubet giderici, küf önleyici silika jel bulunuyor, kasayı sakladığınız yerde silika jel yoksa nem ve rutubetten dolayı sorun olabilir.

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
781
İsim
Carl Johnson
Beyler bende de i3 12100f var Battlefield 5 de 75 dereceye çıkıyor işlemci kullanımı da %80'leri görüyor bazen %90'lara çıkıyor. Bu 214 xt'den alsam performans olarak faydası olur mu?

Top Bottom