İ5 12400F İŞLEMCİ 80 DERECELERİ GÖRÜYOR

Oktaycrh

80+
Reaksiyon skoru
4
i5 12400f işlemci aldım ekran kartım 1060 6 gb anakartım msi pro b660m a sistemi tamamen ben taktım termal macunu vesayre her şeyi sürdüm oyunlarda 80 dereceleri görüyorum acaba stok fanı değiştirmem yeterli olur mu yoksa teknik bir takım hatası bu derecelere gelmesine vesile olmuş olabilir mi

Stok soğutucuyu değiştirmen yeterli olur. Normal sıcaklıklar o stok soğutucuyla.

i5 12400f işlemci aldım ekran kartım 1060 6 gb anakartım msi pro b660m a sistemi tamamen ben taktım termal macunu vesayre her şeyi sürdüm oyunlarda 80 dereceleri görüyorum acaba stok fanı değiştirmem yeterli olur mu yoksa teknik bir takım hatası bu derecelere gelmesine vesile olmuş olabilir mi
Kule tipi soğutucu almanız yeterli olur hocam. Fazlaya kaçmaya gerek yok. Alttaki işlemcinizi yeterince soğutur.

Önerebileceğin bir fan var mı sıvı veya kule fark etmez şuan aşırı derecede sesli çalışıyor sisteme zarar vereceğim korkusundan oyunda oynayamıyorum bu derecelerde çalışırken oynamam zarar verir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kule tipi soğutucu almanız yeterli olur hocam. Fazlaya kaçmaya gerek yok. Alttaki işlemcinizi yeterince soğutur.

hocam vatanda şu var
https://www.depopark.com/COOLERMAST...i-Islemci-Fani-purn-54399?ref=akakce&v=1.29.4
bunu alsam iş görürmü site üzerinden almam 2-3 gün bekletiyor bu şekildede sistemi kullanmaya çekiniyorum yanarmı korkusu oluyor

Önerebileceğin bir fan var mı sıvı veya kule fark etmez şuan aşırı derecede sesli çalışıyor sisteme zarar vereceğim korkusundan oyunda oynayamıyorum bu derecelerde çalışırken oynamam zarar verir mi
Sıvı alacaksanız eğer kesinlike cooler master masterliquid ml240l v2 modelini öneririm. Ben şu anda i5-11600k işlemciyi kullanıyorum. Boşta 70 derece çalışıyor. Bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum sizde.

Çok uzun süre o derecelerde oynamayacaksanız vereceğini sanmıyorum.
Benim islemcim de o sıcaklara ulaşıyor stok fanla birlikte.
Sıvı soğutmaya gerek oldugunu sanmıyorum, orta halli bir kule tipi sogutucu isinizi gorecektir.
+T6 ultrai
+Artric freezer esport duo (biraz pahali ama güzel bir sogutudur

Sıvı sogutma isterseniz Corsairin ürünleri isinizi gorecektir, kasanız destekliyorsa 240mm üstü almanızı öneririm.

hocam vatanda şu var
https://www.depopark.com/COOLERMAST...i-Islemci-Fani-purn-54399?ref=akakce&v=1.29.4
bunu alsam iş görürmü site üzerinden almam 2-3 gün bekletiyor bu şekildede sistemi kullanmaya çekiniyorum yanarmı korkusu oluyor
Bu da iş görür hocam. Cooler master f/p açısından iyi bir makra

Sıvı alacaksanız eğer kesinlike cooler master masterliquid ml240l v2 modelini öneririm. Ben şu anda i5-11600k işlemciyi kullanıyorum. Boşta 70 derece çalışıyor. Bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum sizde.
Boşta 70 derece fazla yalnız?

https://www.n11.com/urun/msi-mag-co...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel bu sogutucunun 2. elini satıyorlar yarı fiyatına bu şekilde ürünlerde 2. el almak ne kadar mantıklı
Bunlar kronik sorunlu. alacaksaz V2 modelini al.

Hocam çarpan kilidi açık + olarak i5-8400(eski işlemcim)'in stok fanıyla duruyor işlemci. Şu an sıvı soğutucu yolda. İşlemciyi alalı 1 hafta oldu sadece video izliyorum sıkıntı olmasın diye.
Ha ben soğutucuyla o derecelerde sandım.

Aldığınız soğutma çokta iyi değil bu arada. Eski ve sesli bir soğutucu.

şuan oyunda bu kadar gürültülü hararetli çalışması bana problem yaratmaz diyorsanız ben oyuna gireceğim :d deli gibi 3 gündür sistemi bekliyorum yanacak korkusundan giremiyorum

şuan oyunda bu kadar gürültülü hararetli çalışması bana problem yaratmaz diyorsanız ben oyuna gireceğim :d deli gibi 3 gündür sistemi bekliyorum yanacak korkusundan giremiyorum
max 85 derece görebilir sıkıntı olmaz.

Bunlar kronik sorunlu. alacaksaz V2 modelini al.

Ha ben soğutucuyla o derecelerde sandım.

Aldığınız soğutma çokta iyi değil bu arada. Eski ve sesli bir soğutucu.
v2 modelini aldım aslında hocam. iyi bir performans vereceğini düşünüyorum açıkçası

Geri