yigitsenol66
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
İşlemciyi i5 13600 k aliyimmi sizce bide ramram tek kanal galba bir tane daha 16 gb eklersen fps büyük katkısı olur.
onun dışında çok bir değişiklik yapılmasına gerek yok.
İşlemci yükseltebilirsinde gerek var mı bilmiyorum.İşlemciyi i5 13600 k aliyimmi sizce bide ram
O 1x16gb yi sat ve 2x8gb al. Dual channel performansını es geçmemek lazım. Güzel bir fps boost yaşarsınız. Birde isterseniz daha hızlı bir ssd alabilirsiniz. Şuan kullandığınız yavaş duruyor.Şöyle bir sistemim var seneye çalışıp değişiklikler yapmak istiyorum ne yaparsam FPS artışı görürüm
Ben FPS oyunlarını daha çok oynuyorum bazıları şey diyor bu sistemi satıp 4070 li sisteme geçebilirsiniz diyor doğru mu sizceİşlemci yükseltebilirsinde gerek var mı bilmiyorum.
cpu vermek yerine gpu versen fps daha fazla artar.
valorant vs cpu yükseltmek daha mantıklı ama hikayeli oyunlarda gpu daha mantıklı tercih senin.
ram yükseltmesi yapman her türlü fps artacak tek kanaldan çift kanal geçiş olacak.
2x16 yapmak varken 2x8 düşmek anlamsızO 1x16gb yi sat ve 2x8gb al. Dual channel performansını es geçmemek lazım. Güzel bir fps boost yaşarsınız. Birde isterseniz daha hızlı bir ssd alabilirsiniz. Şuan kullandığınız yavaş duruyor.
FPS tarzı oyunlar gpu bağlı değil ki cpu ne kadar güçlüyse o kadar verim alırsın.Ben FPS oyunlarını daha çok oynuyorum bazıları şey diyor bu sistemi satıp 4070 li sisteme geçebilirsiniz diyor doğru mu sizce
2x16 varsa iyi, ben gormedigimden öyle yazdım.2x16 yapmak varken 2x8 düşmek anlamsız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
FPS tarzı oyunlar gpu bağlı değil ki cpu ne kadar güçlüyse o kadar verim alırsın.
1x16 var üzerine eklerse 2x16 olacak2x16 varsa iyi, ben gormedigimden öyle yazdım.
Mantıklı mantıklı, neden öyle düşünmedim bilemedim1x16 var üzerine eklerse 2x16 olacak