İ5 12400f sistem parça önerisi

Reaksiyon skoru
5
Şöyle bir sistemim var seneye çalışıp değişiklikler yapmak istiyorum ne yaparsam FPS artışı görürüm

Ekler

• Screenshot_2024-02-11-13-52-55-600_com.google.android.gm-edit.jpg
    Screenshot_2024-02-11-13-52-55-600_com.google.android.gm-edit.jpg
    79.2 KB · Hit: 51
ram tek kanal galba bir tane daha 16 gb eklersen fps büyük katkısı olur.

onun dışında çok bir değişiklik yapılmasına gerek yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: xACa
İşlemciyi i5 13600 k aliyimmi sizce bide ram
İşlemci yükseltebilirsinde gerek var mı bilmiyorum.

cpu vermek yerine gpu versen fps daha fazla artar.

valorant vs cpu yükseltmek daha mantıklı ama hikayeli oyunlarda gpu daha mantıklı tercih senin.

ram yükseltmesi yapman her türlü fps artacak tek kanaldan çift kanal geçiş olacak.

Şöyle bir sistemim var seneye çalışıp değişiklikler yapmak istiyorum ne yaparsam FPS artışı görürüm
O 1x16gb yi sat ve 2x8gb al. Dual channel performansını es geçmemek lazım. Güzel bir fps boost yaşarsınız. Birde isterseniz daha hızlı bir ssd alabilirsiniz. Şuan kullandığınız yavaş duruyor.

İşlemci yükseltebilirsinde gerek var mı bilmiyorum.

cpu vermek yerine gpu versen fps daha fazla artar.

valorant vs cpu yükseltmek daha mantıklı ama hikayeli oyunlarda gpu daha mantıklı tercih senin.

ram yükseltmesi yapman her türlü fps artacak tek kanaldan çift kanal geçiş olacak.
Ben FPS oyunlarını daha çok oynuyorum bazıları şey diyor bu sistemi satıp 4070 li sisteme geçebilirsiniz diyor doğru mu sizce

O 1x16gb yi sat ve 2x8gb al. Dual channel performansını es geçmemek lazım. Güzel bir fps boost yaşarsınız. Birde isterseniz daha hızlı bir ssd alabilirsiniz. Şuan kullandığınız yavaş duruyor.
2x16 yapmak varken 2x8 düşmek anlamsız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben FPS oyunlarını daha çok oynuyorum bazıları şey diyor bu sistemi satıp 4070 li sisteme geçebilirsiniz diyor doğru mu sizce
FPS tarzı oyunlar gpu bağlı değil ki cpu ne kadar güçlüyse o kadar verim alırsın.

Geri