anakartım b450m dragon desteklemez mi bu işlemnciyi ryzen 7 5700 x destekler miBı de anakart degistireceksin. Onun yerine direkt Am5 geç
^ryzen 7 5700x sıfır mı yoksa i5 2. el miişlemci gayet iyi işlemci 1 sene kullandım ikinci el bulursan 4k iyi fiyat zaten altı bulamazsın
anakartın var mı ki intele geçiyorsunşuan aktif olarak ryzen 5 3600x kullanmaktayım 2 bin tl ye satıyorum 5 bin tl bütcem var max 6 bin bu işlemci alınır mı bu fiyata veya daha iyilerii var mı?
b450m dragon anakartım soruyorum işte uyuyor mu diyeanakartın var mı ki intele geçiyorsun
3600x varsa elinde am4 anakart vardır 12600k alıp o anakarta takamazsın soketleri farklışuan aktif olarak ryzen 5 3600x kullanmaktayım 2 bin tl ye satıyorum 5 bin tl bütcem var max 6 bin bu işlemci alınır mı bu fiyata veya daha iyilerii var mı?
anakartın amd işlemci intel uymazb450m dragon anakartım soruyorum işte uyuyor mu diye
adam 6 bin tl bütçem var diye nasıl am5 geçsin ?Bı de anakart degistireceksin. Onun yerine direkt Am5 geç
anakartına göre al degiştirmeyeceksen intel için lga1700 soket lazım^ryzen 7 5700x sıfır mı yoksa i5 2. el mi
Sadece işlemci için 6k bütçe demiş? Anakart değiştirecek olsa bile en az 2.5k anakarta verecek. 3k civarı am5 soket anakart var. Nesini anlamadın?adam 6 bin tl bütçem var diye nasıl am5 geçsin ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anakartına göre al degiştirmeyeceksen intel için lga1700 soket lazım
uymaz takmadan önce de bu siteden bios güncellemesini indir kur yoksa görüntü alamazsın.b450m dragon anakartım soruyorum işte uyuyor mu diye
5700x alabilirsin.^ryzen 7 5700x sıfır mı yoksa i5 2. el mi