Neler Yeni

İ5 13400f için stok soğutucu yeterli olur mu

Mr_V

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar yeni bir sistem diziyorum bütçemi biraz zorlayarak ancak dizebildim i5 13400f işlemcide stok soğutucu kullanacağım ilerde kule tipi veya sıvı soğutma alabilirim sizce bir sıkıntı yaratır mı

SE-214 XT
Veya
AG 400
Almanı öneriririm 800tl altına eğer bütçe daha fazla ise daha iyi soğutucular önerilebilir

• Beğen
Reaksiyonlar: Mr_V
  • Beğen
Şuan bir tık zorlayabilirim limiti 120mm sıvı soğutma yeterli olur mu i5 13400f e kule tipinden daha fazla performans verir mi

Maks 1.5k ayırabilirim soğutucu için ama yinede ne kadar ucuz olursa o kadar iyi olur

Bu iyi olacaktır bütçe varsa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AG620 de alabilirsiniz güzel soğutucudur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

• Beğen
Arkadaşlar o zaman şöyle söyleyeyim size bütçe 1.5k oda maks bütçe bu bütçeye dandik marka sıvı soğutma mı önerirsiniz yoksa sağlam marka kule tipi mi

Arkadaşlar o zaman şöyle söyleyeyim size bütçe 1.5k oda maks bütçe bu bütçeye dandik marka sıvı soğutma mı önerirsiniz yoksa sağlam marka kule tipi mi
Hocam ben AG400 kullanıyorum Ryzen 7 5700x e şuanlık tutuyor
ID COOLİNG fiyat performans güzel soğutucuları vardır 1499tl olan sıvı soğutması hakkında pek bilgim yok ama AG620 iyidir

• Beğen
Dün bazı ekonomik düzenlemeler yaptım bütçem bir tık arttı alabiliyorum sıvı soğutucu 240mm yeterli benim için önerir misiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,864
Üyeler
173,083
Son üye
Not Important
Geri