Neler Yeni

🔥İndirim I5 13400F- RTX4060 8GBOC- B760- MSI 500GB SSD- 32GB RAM 29.999TL

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
John Smith
Buna pahalı diyen gitsin kumda oynasın bi zahmet.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
neresi çok phalı ben anlamıyorum. gayet alınabilir bir sistem. millet kalitesizliği benimsemiş saçma sapan markalarla bezenmiş sistemleri
Piyasadan bir habersiniz galiba, 21k bandında bile 4060 ti sistemler var. Hatta şu an full Asus Parçalardan oluşan 4060 ti 16 GB sistem mevcut 27k! bandında, bundan daha ucuz.

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
836
İsim
Ben bilmem abdullah dayi bilir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
can
Parçalara kaliteli diyen arkadaşlara istinaden msı markasının giriş orta sınıfı parçaları alacak arkadaşların haberi olsun.

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
John Smith
Arkedeşler kasada orta seviye bileşenler var , sırf ekran kartı düşük diye giriş seviyesi pcie3.0 ddr4 kasalarla kıyas saçma oluyor. 40k lık sistemi 30k dan üstelik taksitle satıyorlar pahalı diyorsunuz:) Accık matematik.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Baran
Ne alakası var , ventus model ekran kartı kullanılmış kötü bi soğutmaya sahip. Sen hangi siteden tek tek topladında 41k geldi. Daha geçen gün 18k'ya 4060 sistem vardı. REZİL BİR SİSTEM, ALINMAZ.
bileşenlerin tek tek en ucuz linkini at buraya madem öyle kaça gelecek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkedeşler kasada orta seviye bileşenler var , sırf ekran kartı düşük diye giriş seviyesi pcie3.0 ddr4 kasalarla kıyas saçma oluyor. 40k lık sistemi 30k dan üstelik taksitle satıyorlar pahalı diyorsunuz:) Accık matematik.
Aynen öyle marka tercih etmezsin onu anlarım pahalı diyen arkadaşlar alışmışlar adı duyulmamış psu lara kasalara ssdlere

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
link varsa bakıp karar verelim hocam ben görmedim
Bu 22K

4060 Tİ 16 gb dediğim sistem full asus parçalardan oluşmuyormuş ve indirimi bitmiş
Bundada BİOSTAR değil de asus isteyenler Prime b550m-k yapabilir.

bileşenlerin tek tek en ucuz linkini at buraya madem öyle kaça gelecek

Aynen öyle marka tercih etmezsin onu anlarım pahalı diyen arkadaşlar alışmışlar adı duyulmamış psu lara kasalara ssdlere
Marka olarak attığın ekran kartının ısı değerlerine bak bakalım, o gömdüğünüz zotac, inno3d, palit, gainward, galax gibi kartlar taş çıkartır ventus modeline.

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
836
İsim
Ben bilmem abdullah dayi bilir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
abuzittin
Bu 22K

4060 Tİ 16 gb dediğim sistem full asus parçalardan oluşmuyormuş ve indirimi bitmiş

Marka olarak attığın ekran kartının ısı değerlerine bak bakalım, o gömdüğünüz zotac, inno3d, palit, gainward, galax gibi kartlar taş çıkartır ventus modeline.
birbirleriyle o kadar alakasızki kıyasladığımız sistemler. tam söylediğimiz gibi. bu paraya bu kalitede pc yok şuan piyasada. bu attığınız pcleri alan olurmu tabikide olur saygı duyarım. ben almam. tek soru işareti ekran kartının modeli başka hiç bir problem yok o kadar da olsun

Grande Terim

80+ Silver
birbirleriyle o kadar alakasızki kıyasladığımız sistemler. tam söylediğimiz gibi. bu paraya bu kalitede pc yok şuan piyasada. bu attığınız pcleri alan olurmu tabikide olur saygı duyarım. ben almam.
Sırf DDR5 diye 4060 a 30k verilmez hadi geçtim r5 7600 rtx 4060 ti sistem 30k ya vardı en son

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,455
İsim
uwu
birbirleriyle o kadar alakasızki kıyasladığımız sistemler. tam söylediğimiz gibi. bu paraya bu kalitede pc yok şuan piyasada. bu attığınız pcleri alan olurmu tabikide olur saygı duyarım. ben almam. tek soru işareti ekran kartının modeli başka hiç bir problem yok o kadar da olsun
Knka senin dedidiginle
Bu 22K

Burdaki sistemler performans kısmında karşılaştırılamaz

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
O da sizin sorununuz, kazık yemek için güzel fiyat. Emin olun kalitesiz dediğiniz parçalar Asusun MSI'ın içinden geçer. Böyle devam...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,986
Üyeler
163,588
Son üye
rizvan
Top Bottom