Neler Yeni

🔥İndirim I5 13400F- RTX4060 8GBOC- B760- MSI 500GB SSD- 32GB RAM 29.999TL

Darcious

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ErkanÖztürk
Öncelikle herkese iyi günler..
Sisteme alan arkadaşlar Msi shout out kampanyasından yaklaşık 1500 tl ye yakın steam bakiyesi alırlar..Nasıl olduguna Msi sitesinden bakabilirsiniz. Kasa - psu ve anakarttan bu kampanyaya çökülür..
İkincisi bu zamanda 6 taksitle vade farksız ben başka sistem görmedim bu tarzda..Hafta içindeki vatan sistemini saymıyorum
Sistem bence fiyatına göre alınabilir kazık vs lafları saçma ...Herkesin kafasında kurdugu sistem farklı..Kimisi tüm bileşenleri ortalama üstü alır ,kimisi ise iyi ekran kartı düşük işlemci modelini seçer..Kıyası aynı tür bileşenleri olan sistemlerle yapabilirsiniz yoksa saçma olur..
Bu sistemde ddr5 anakart + ddr5 32 gb ram + 10 yıl garantili yeni nesil psu + sıvı sogutma var ki bence fiyatı mantıklı ve alınabilinir.Tek kusur 500 gb m2 yerine 1 tb lık konmalıydı bu sisteme

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,542
İsim
Hacı

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Full MSI hazır sistem parçalar kaliteli vade farksız 6 taksit mevcut ihtiyacı olan değerlendirebilir.

Parçalar çok iyi de keşke 4060Ti olsaydı fena olurdu o zaman.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Full MSI hazır sistem parçalar kaliteli vade farksız 6 taksit mevcut ihtiyacı olan değerlendirebilir.

İş için net şekilde alınır adamlar sıvı soğutmasına kadar düşünmüş ama oyun için bu fiyata 4060 hakaret olur.

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Evren avcı
bence gayet kaliteli parçaların kullanıldığı iyi bir sistem. her pc alanı oyun oynuyor diye değerlendirmeyin. gold psu bulundurması ve sıvı soğutma zaten normal sistemleri baz alırsak 2-3k fiyatı oynatacaktır. sistemin bence tek eksiği ssd olmuş. düşük kalmış parçalara göre. ve ayrıca 13400f 10 çekirdekli iken rakip olarak attığınız sistemlerde r5 5600 var.

adral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
a a
30 bin civarlarında 7600 4060ti sistem almak varken mantıksız bence. O kadar da iyi bir DDR5 de kullanmamışlar. Anakart her ne kadar iyi olsa da LGA1700 ölü bir soket. Ayrıca o seviyede bir anakart gerekmiyor alder lake yapılı yeniden isimlendirilmiş bir 12600k için. Basit bir hava soğutma yetecekken boş yere sıvı soğutma kullanmaları da var. Ventus gibi en tırt 4060 modellerinden birisi olması da cabası. PSU güzel bir ünite ancak ilerde sağlam bir GPU güncellemesi yapılmayacaksa o yeni nesil özellikleri sadece süs kalıyor. Parçalar iyi güzel de 30 bin lirayı doğru harcamanın yolu bu değil gibi geliyor bana. Sistemin adam akıllı bir sinerjisi yok. Kişisel görüşüm ben almazdım.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Şu 7600 lü 4060ti li sistemi atsanızda bir görsek

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ne yasiyorsun knkam sen
Hocam daha geçen gün 18K'ya 4060 sistem incelemesi yaptınız o sistem de ASUS bileşenlerden oluşuyordu, arada 12k gibi uçuk fiyat farkı var, arkadaşın attığı sistemde kaliteli ve ddr5 bileşenler olabilir ama fiyat farkı çok fazla, hadi ekran kartı gaming x model kullanılsa neyse de ventus kullanılmamalıydı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Baran
Bu 22K

4060 Tİ 16 gb dediğim sistem full asus parçalardan oluşmuyormuş ve indirimi bitmiş
Bundada BİOSTAR değil de asus isteyenler Prime b550m-k yapabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Marka olarak attığın ekran kartının ısı değerlerine bak bakalım, o gömdüğünüz zotac, inno3d, palit, gainward, galax gibi kartlar taş çıkartır ventus modeline.
Ben paylaştığım sistemin ucuz olduğunu iddia etmedim aynı parçalar ile tek tek toplayınca 10 binlik fark mevcut sadece oyun için alınmıyor bilgisayar senin gönderdiklerin ekran kartı hariç bu sistemle fark çok bütçe meselesi işlemci ryzen tercih etmeyen olabilir, kasa ve psu uzun yıllar değiştirmeden kullanılabilir kimisi daha pahalı bile olsa vatan bilgisayar gibi bilindik yerlerden almayı tercih ediyor. Şahsen bu dönemde vade farksız 6 taksit bile bu sistemi almaya çekiyor beni bunları düşününce paylaştım pahalı ucuz olaylarını pek düşünmemek lazım tercih meselesi

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben paylaştığım sistemin ucuz olduğunu iddia etmedim aynı parçalar ile tek tek toplayınca 10 binlik fark mevcut sadece oyun için alınmıyor bilgisayar senin gönderdiklerin ekran kartı hariç bu sistemle fark çok bütçe meselesi işlemci ryzen tercih etmeyen olabilir, kasa ve psu uzun yıllar değiştirmeden kullanılabilir kimisi daha pahalı bile olsa vatan bilgisayar gibi bilindik yerlerden almayı tercih ediyor. Şahsen bu dönemde vade farksız 6 taksit bile bu sistemi almaya çekiyor beni bunları düşününce paylaştım pahalı ucuz olaylarını pek düşünmemek lazım tercih meselesi
İndirim başlığında açmışsınız konuyu.

Top Bottom