Bekliyorum ben de iyi niyetle yazıyorum yanlışım var ise düzelt beni. Herhangi bir şeyin fanboyu değilim , kendi deneyimimi dümdüz yazdım.Ben iyi niyetle güzelce yazıyorum anlamıyor. Ama atacağım simdi
Bekliyorum ben de iyi niyetle yazıyorum yanlışım var ise düzelt beni. Herhangi bir şeyin fanboyu değilim , kendi deneyimimi dümdüz yazdım.Ben iyi niyetle güzelce yazıyorum anlamıyor. Ama atacağım simdi
Teşekkür ederim5800X3D alır geçerim.
Bekliyorum ben de iyi niyetle yazıyorum yanlışım var ise düzelt beni. Herhangi bir şeyin fanboyu değilim , kendi deneyimimi dümdüz yazdım.
Daha bekleme alanında bu kadar yiyor
Bunun içine discord steam ıvır zıvır giriyor ama genel anlamda yansıması bu yönde
Mesaj otomatik birleştirildi:
yanlış biliyormuşum hocam. 15 GB lık güncelleme sonrası mı böyle oldu yoksa en başından beri mi yanlış biliyormuşum?Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bunun içine discord steam ıvır zıvır giriyor ama genel anlamda yansıması bu yönde
oyun ilk çıktığında aldım böyleydi hala böyle o yüzden ezber yorum yaptığını söylüyorum yetmiyor bazı oyunlarda mesela last of us da 32 gb istiyoryanlış biliyormuşum hocam. 15 GB lık güncelleme sonrası mı böyle oldu yoksa en başından beri mi yanlış biliyormuşum?
Dostum ben 16 gb ram kullanıyorum ve benim bekleme alanında 16 GB kullansa arkada hiçbir uygulama kalmaz herhalde değil mi?oyun ilk çıktığında aldım böyleydi hala böyle o yüzden ezber yorum yaptığını söylüyorum yetmiyor bazı oyunlarda mesela last of us da 32 gb istiyor
Geçen sene 13 civari yiyordu yeni oyunla buralara çıktı. ColdWar 17.5 falan yiyor siz düşünün bu sadece warzone mw 2 falan ne kadar yer bilmiyorumyanlış biliyormuşum hocam. 15 GB lık güncelleme sonrası mı böyle oldu yoksa en başından beri mi yanlış biliyormuşum?
söylediğim gibi bende dcde konuşmalarım takılıyordu hep ram kullanımından dolayıDostum ben 16 gb ram kullanıyorum ve benim bekleme alanında 16 GB kullansa arkada hiçbir uygulama kalmaz herhalde değil mi?
Arkadaş Escape From Tarkov denilen oyundan bi haber anlaşılan 24-25gb ram kullanan bir oyun olur kendisi Günümüz oyunları için artık 32GB ram gerekli.Kanka en güçlü oyun bile 10 gb ram tüketmiyor ne yapıcaksın sen 32 gb ram’i onu anlamadım . Rdr 2 üstüne gta 5 falan açsan anca o zaman ihtiyacın olucak o desteğe. Ben 13600KF aldım 5800x3D yerine ve memnunum. Tercih sizin tabii ki , intel fanboyu falan da değilim.
Zaten ekran kartı almayacaksan 13600KF bir şey ifade etmiyor K ya bakmalısın o da 5800x3D ile aynı fiyattadır büyük ihtimalle.
Soğutma olarak artic 360 mm alacağım13600KF alırdım hem daha ucuz hem daha performanslı. Tabii soğutmasını da halletmek lazım .
he kanka en güçlü oyunEn güçlü oyunu söyle Ultra ayarlarda kaç gb yediğinin fotoğrafını atayım?
Hatta üstüne bir başka oyun söyle 2 oyunu da ultra ayarlarda açmayı deniyelim.
https://www.akakce.com/islemci-sogu...zer-ii-360-sivi-sogutma-fiyati,632833909.html bunu milu güzel seçimSoğutma olarak artic 360 mm alacağım