🔥İndirim I5 14400F - RTX 5060 Hazır Sistem 27999 TL

Yamoima

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
413

Şuan piyasada bu özelliklere sahip olan en ucuz hazır sistem. Soğutucu modeli biraz şüpheli fakat renk uyumuna takılmıyorsanız 665 TL fark ile "Segotep Frozen Tower T6-W Beyaz 120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu" ile değiştirilebilir.
Dostum Sistemin fiyatı iyi gözüküyor. Intel her ne kadar şüphede bıraksa bile alınabilir. Bahsettiğin gibi işlemci soğutucu değiştirlerek alınabilir. Biraz daha bütçen var ise ram'i Gskill M5 modeli ile değiştirmeni de önerebilirim.

Fiyat eh işte, içindeki parçalar sebebiyle ben olsam pas geçerdim. Daha iyi fırsatlar düşüyor / düşecektir.
Bende arıyorum da neyi beklemeliyiz hocam pckolik dediler güzel değil dediler bileşenler 19.999TL ye 5060 sistemi bana aldırmadılar stoğu bitti cidden bu gidişle sistem alamıycam bende xd

Tek tek ARC B580 sistem toplamak çok daha mantıklı. RTX 5060 8 GB olduğu için güncel oyunlarda çok üzer. 1080P oyunda bile çöktüğü oluyor.

Bu fiyata 5060 satılabiliyorsa aylar evvel 30 bin liraya satılan 4060 sistemler nedendi :D Allah bunların belasını versin
Bilerek piyasayı yükselttiler. Dolar uzun süredir sabit ama sistem fiyatları uçtu gitti. Almayın şu imanı para olmuşların sistemlerini gardeş. Bilmiyorsanız konu açın yardımcı olalım yeterki şunlara para kazandırmayın.

Bende arıyorum da neyi beklemeliyiz hocam pckolik dediler güzel değil dediler bileşenler 19.999TL ye 5060 sistemi bana aldırmadılar stoğu bitti cidden bu gidişle sistem alamıycam bende xd
ona kim güzel değil dediyse her yerden engelle. Mağazadan alımda parça yükseltmesi var mı bilmiyorum ama 14. nesil i5 işlemci ile o pc gerçekten güzeldi birde 2x16 ram hava soğutucuyla süper bir pc olacaktı, ekran kartı tek 15k zaten, hadi vatan indiriminde 13kya falan düşüyor diyelim yine de çok ucuzdu o sistem.

Bende aynı durumdayım bir türlü alamadım istanbulda yaşamadığım için o sistemi alamadım yoksa alacaktım iyiymiş kötüymüş önemli değil 20k ya yoktu öyle sistem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilerek piyasayı yükselttiler. Dolar uzun süredir sabit ama sistem fiyatları uçtu gitti. Almayın şu imanı para olmuşların sistemlerini gardeş. Bilmiyorsanız konu açın yardımcı olalım yeterki şunlara para kazandırmayın.
Hocam 25K bütçeye ne önerirsiniz acil değil bekleyedebilirim

Geri