İ5-14400F VS İ5-14400

Şu anda ikinci bir monitör kullanmayı düşünmüyorum fakat ilerde olur mu bilemiyorum. Performans farkı yoksa 14400ü mü bıraksam acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Googleye yazınca 14400 %1 daha performanslı diyor da bilmiyorum içinde gpu olduuu için 14400fden daha az performans sergileme gibi bir durum olmaz değil mi ?

İki işlemcide ücretsiz geldi. Yani her ikisine de ücret ödemeyecem o yüzden şu anda hangisini kullanmalıyım

Anladım şu anda sistemde 14400 var 14400f takmama gerek yok yani anladığım kadarıyla herhangi bir performans farkı olmaz diyosunuz

İki işlemcide ücretsiz bir şekilde elimde ve hangisi daha iyi hangisini kullanayım yani iki işlemciyede para ödemicem hangisini kullanayım bilemedim
Herhangi bir olası durumda entegre grafik birimi işinize yarar, benim ekra. Kartıma bios güncellemesi yaparken kart brick olmuştu entegre grafik birimi ile kurtarmıştım. 14400 hem bir tık daha değerli onu kullanmaya devam edin o zaman

Şu anda ikinci bir monitör kullanmayı düşünmüyorum fakat ilerde olur mu bilemiyorum. Performans farkı yoksa 14400ü mü bıraksam acaba

Googleye yazınca 14400 %1 daha performanslı diyor da bilmiyorum içinde gpu olduuu için 14400fden daha az performans sergileme gibi bir durum olmaz değil mi ?
O testler çokta sağlıklı değil,
Buraya görede 14400 çok minik bir farkla daha iyi

Son düzenleme:
Herhangi bir olası durumda entegre grafik birimi işinize yarar, benim ekra. Kartıma bios güncellemesi yaparken kart brick olmuştu entegre grafik birimi ile kurtarmıştım. 14400 hem bir tık daha değerli onu kullanmaya devam edin o zaman

Anladım yani diyorsunuz ki performans farkı yok ve 14400de ekstra gpu var bu bir ekstra avantaj olabilir.O yüzden 14400ü kullanmaya devam edeyim.Doğru mu anladım ?

ikisi de elimde var demişsiniz 14400 takılıysa hiç ellemeyin F olana da istediğinizi yapın :D

14400 olan takılı kalsın, ileride ekran kartınız arızalanırsa sorunu çözene kadar işlemci içinde ki dahili gpu'yu kullanırsınız. Birinde grafik birimi var diğerinde yok, performans farkları yok.

Yani ekran kartını garantiye gönderirsin, değiştirirsin PC'yi kullanamazsın F aldığında. Bu yüzden dahili grafik birimi olanı öneririm.

Anladım 14400 Takılı bırakıyorum hepinize çok Teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,583
Üyeler
183,858
Son üye
rehruuyhg
Geri