Çözüldü✓ I5 14600KF alınır mı

AliGKMEN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
252
Bu işlemciyi almayı düşünüyorum uzun süre yükseltme yapmayacağım sizce alınır mı ? Kronik sıkıntısı ısınma problemi var sanırım kule tipi soğutucu iş görür mü yoksa sıvı soğutucu şart mıdır?

Bu işlemciyi almayı düşünüyorum uzun süre yükseltme yapmayacağım sizce alınır mı ? Kronik sıkıntısı ısınma problemi var sanırım kule tipi soğutucu iş görür mü yoksa sıvı soğutucu şart mıdır?
Uzun süre kullanmayı düşünüyosan al,kısa sürede yükselteceksen 9600x öneririm veya fps oyunları oynuyosan yine 9600x öndedir

alınır. thermalright phantom spirit gibi kule tipleri ile sogutursun
veya 360mm performanslı sıvı sogutma da iş görür
örnek deepcool le360 v2
edit: phantom stok kalmamış şu da aynı performans veriyor

Thermalright Peerless Assassin

Kaliteli bir kule tipi iş görür bu konuda 14600K/KF için rehber hazırlıyorum. Güzel bir anakart ve ram ile kombo yaparsan 9700X ten yer yer %5-10 kadar daha iyi performans veriyor.

Yakın tarihli testlere bakabilirsin genel anlamda 14600K/KF F/O klasmanında güzel bir işlemci. 8-10 fazlı B760 anakart ile sorun yaşamadan kullanırsın. Eğer render gibi profesyonel işlerde yapacaksan 15 Fazlı MSI z790 modellerine bakabilirsin.

Kaliteli bir kule tipi iş görür bu konuda 14600K/KF için rehber hazırlıyorum. Güzel bir anakart ve ram ile kombo yaparsan 9700X ten yer yer %5-10 kadar daha iyi performans veriyor.
Hahahah halen daha milleti kandırmaya devam ediyosun 9700xten güçlü değil kardeşim youtubeda izlediğin testlere bakıp milletin aklını çelme 9600xle denk hatta fps oyunlarında daha kötü bir işlemci istediğin testi izle youtube babandan

Uzun süre değişmeyeceksen alınır. İlla sıvı soğutmaya gerek yok. Sürekli render alan biri değilsen iyi hava soğutma yeterli. Ben de 7800x3d'de hava soğutma kullanıyorum.

net alınır ciddi avantajlı şuan eger sıfır 14600kf yi n11 degilde vatan ve benzer teknoloji yerlerinden alırsan battlefield 6 bedava veriyor devam ediyorsa intel oyun fiyatınıda düşersen işlemci yok parasına geliyor

Yakın tarihli testlere bakabilirsin genel anlamda 14600K/KF F/O klasmanında güzel bir işlemci. 8-10 fazlı B760 anakart ile sorun yaşamadan kullanırsın. Eğer render gibi profesyonel işlerde yapacaksan 15 Fazlı MSI z790 modellerine bakabilirsin.
Başka bir test atsana dat gamerdan başka 14600kfnin 9700xten daha güçlü olduğu eğerki varsa cidden senden özür dileyecem helal olsun diyecem

Alınır, uzun süre zaten kullanırsınız. Değiştirmek isterseniz de 14700K - 14900K gibi modellere geçersiniz.
Sadece oyun oynayacaksanız, saatlerce sürecek renderlar yapmayacaksanız bu model; 👇

Render işleriniz uzun sürüyorsa bu model;👇

aktif 2 farklı youtube kanalı var hocam render işleri hep oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,308
Üyeler
184,768
Son üye
Karol
Geri