Neler Yeni

i5 2450M boşta 75 derece

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
i5 - 2450M işlemcili bir laptopum var. Termal macunu falan değişeli fazla olmadı aslında ama işlemci çok ısınıyor. Bana biraz fanı yavaş dönüyor gibi geldi. Bu fan hızını nasıl ayarlayabilirim ve işlemcinin sıcaklığı durduğu yerde birden 60'dan 70'e fırlıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler.

naberr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
352
İsim
naber
bazı eski leptoplarda mühendisdislik hatası var. bende samsung 1. nesil var boşta 65 yükte 79 derece baktım fan dışarı hava atamıyor atsa sıcaklık inecek. yüksek ihtimal fanındandır leptop soğutucu bakabilirsin istersen

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,324
İsim
Semih Boran
i5 - 2450M işlemcili bir laptopum var. Termal macunu falan değişeli fazla olmadı aslında ama işlemci çok ısınıyor. Bana biraz fanı yavaş dönüyor gibi geldi. Bu fan hızını nasıl ayarlayabilirim ve işlemcinin sıcaklığı durduğu yerde birden 60'dan 70'e fırlıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Şimdiden teşekkürler.
Benim i5 2450m de aynıydı. Hatta 100 derece oluyordu boşta 5 dakika içinde. Bir çözüm bulamadığım için sattım laptobumu.

Kaan Lothbrok

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
773
İsim
kaan emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bazı eski leptoplarda mühendisdislik hatası var. bende samsung 1. nesil var boşta 65 yükte 79 derece baktım fan dışarı hava atamıyor atsa sıcaklık inecek. yüksek ihtimal fanındandır leptop soğutucu bakabilirsin istersen
Benim de fanda sorun var sanırım. Yan tarafta fanın hava atması için bir yer var. Elimi oraya koyduğumda elime hava gelmiyor. Önceden böyle değildi. Bir ara fanı kırılmıştı ondan sonra biz fanı değiştik. Ondan dolayı oldu sanırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,450
Üyeler
166,756
Son üye
Zer0G
Top Bottom