tunazadeeq
80+ Bronze
Ben en fazla 86 gördüm sizce normal mi?
Macun 2 kere değiştimO sıcaklıklara sürekli ulaşması iyi olmayabilir.
Temizlik ve macun yenilemesini yapınız.
Hocam benim macun da pek kaliteli sayılmaz belki fanındandır 2500RPM ye kadar çıkıyor hızı?Eski bilgisayarımda 4590 vardı. En fazla 72 dereceyi gördügümü hatırlıyorum. Üstelik kalitesiz macunla. O sıcaklıklar iyi değil.
Evet hocam takılı hatta bir ara tam takmamıştım 91 dereceye çıktı boştaİ5-3470 ve stok soğutucu ile 70 dereceyi gördüğünü hatırlıyorum max. Soğutucunun tüm tırnakları tam olarak takılmış olduğundan emin olun
Bende Xeon x5450 e var senin yaşadığın durumu yaşıyorum Master gel pro ile yeniledim 2 defa hâlâ aynı 90° valo 80° MinecraftMacun 2 kere değiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam benim macun da pek kaliteli sayılmaz belki fanındandır 2500RPM ye kadar çıkıyor hızı?
İlk açıldığında kaç yazıyor.Evet hocam takılı hatta bir ara tam takmamıştım 91 dereceye çıktı boşta
Valo fln bir şey değil de hocam FH4 de 86Bende Xeon x5450 e var senin yaşadığın durumu yaşıyorum Master gel pro ile yeniledim 2 defa hâlâ aynı 90° valo 80° Minecraft
Pc ilk acildiginda 46-50İlk açıldığında kaç yazıyor.
Benimki açmıyor o yüzden bilemiyorum aoksejek senin ekran kartınla nasıl açıldı o oyun benimde boşta 50-55 virüs taraması yaparken de 65 falandı oyuna girince 25-30 ° artıyor bı andaValo fln bir şey değil de hocam FH4 de 86
Pc ilk acildiginda 46-50
Opera açıyorum bi anlık 60 derece oluyoBenimki açmıyor o yüzden bilemiyorum aoksejek senin ekran kartınla nasıl açıldı o oyun benimde boşta 50-55 virüs taraması yaparken de 65 falandı oyuna girince 25-30 ° artıyor bı anda
Bence fanla alakası yok ama virüs taraması yapsana bı detaylıOpera açıyorum bi anlık 60 derece oluyo
Snowman x6 düşünüyorum sizce?
Hangi antivirüsle yapayim hocamBence fanla alakası yok ama virüs taraması yapsana bı detaylı