Pc bağımlısı
80+

- Reaksiyon skoru
 - 5

- Bütçe
 - 2500

Şuan hava soğutma kullanıyorum kule tipi pubg de 92 dereceyi görüyor 240mm sıvı soğutma almayı düşünüyorum ama yeterli olur mu önerileriniz var mı

Teşekkür ederim2500tl ye satın alacagin sıvı sogutmadan 1800tlye satılan thermalright frost commander 140m kule tipi veya 120m phantom spirith çok daha stabil sorunsuz uzun yıllar gide

Kasam Fazeon F8 thermalright 140mm ile uyumlu olurmutabi kasa ölçülerinize dikkat edin phantom spirit veya diğer hava soğutucu bazı kasalara uymayabiliyor
Pubg veya benzeri bir oyunda 85 dereceyi geçiyor mu![]()
Thermalright Assassin King 120 Se Tl-C12C 120Mm Intel-Amd Uyumlu Hava Soğutucu (Tf4 Termal Macun Dahi̇Ldi̇R) - idefix
Thermalright Assassin King 120 Se Tl-C12C 120Mm Intel-Amd Uyumlu Hava Soğutucu (Tf4 Termal Macun Dahi̇Ldi̇R) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Termal Macun ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Ben bunu kullanıyorum aynı işlemci ile işimi fazlasıyla görüyor. Fakat kasa içi hava akışı da önemli.
hocam 80 leri görmedim ben. İntel default ayarlar biosta. Mikrokod yapılı son sürüm bios.Kasam Fazeon F8 thermalright 140mm ile uyumlu olurmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pubg veya benzeri bir oyunda 85 dereceyi geçiyor mu