teşekkür ederim hocam rdr2de o sebepten yiyorum ozaman 91 olduğu an işlemci 25w a sabitliyor kendini90 dan itibaren başlar throttle.
throttle nedir? Fazla ısınınca olan performans düşüşümü?90 dan itibaren başlar throttle.
teşekkür ederim hocam 90'da başlaması normal mi bazı laptoplarda 95-100e kadar yapmıyor90-95 civarlarında başlar genellikle.
Normal değil, benim işlemci 70w çalışıyor 90 da 65 60 diye düşüyor.teşekkür ederim hocam rdr2de o sebepten yiyorum ozaman 91 olduğu an işlemci 25w a sabitliyor kendini
Throttle işlemcinin soğumak için hız kısmasına denir.throttle nedir? Fazla ısınınca olan performans düşüşümü?
Anladım hocam. Teşekkür ederim.Normal değil, benim işlemci 70w çalışıyor 90 da 65 60 diye düşüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Throttle işlemcinin soğumak için hız kısmasına denir.
benim direkt 25e düşüyor yeniden başlatmadanda artmıyor hız hocamNormal değil, benim işlemci 70w çalışıyor 90 da 65 60 diye düşüyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Throttle işlemcinin soğumak için hız kısmasına denir.
Adaptör kaynaklı bir sıkıntı olabilir, bios vs vs.benim direkt 25e düşüyor yeniden başlatmadanda artmıyor hız hocam
bios olabilir control centerden güncelledikten sonra oldu sanırsamAdaptör kaynaklı bir sıkıntı olabilir, bios vs vs.
hocam buraya sorup aldımValla buraya sormadan cihaz alıyorsunuz, sonra üzülüyorum paranın boşa gidişine