14600KF oyunda daha iyi çokluda yakınlar.Selam dostlar, benim i5 14600kf vardi yandi tekrar para iadesi ettiler, şimdi bu iki işlemciden çekirdek sayisi olarak hangisi üstün geliyor?
İşinizi görüyorsa zaten markanın modelin pek bir önemi kalmıyor ki uzun süreler rahatça götürür gibi işlemcinix Intel önermeme sebeblerimden biriside günümüzün 14600ksı örnek vericek olsam bir kaç sene öncenin 12700k sı yada 12900ksı gibi geliyor Intel sanki eski i7 leri i5 diye i9larıda i7 diye satıyor ondan yeni i5 ve i7 ler uçuyor gibi yeni 9 serisi ise yerinde sayıyor gözüküyor neyse hocam umarım detaylı bir incelemede görürüz sizden stabilite oksun anlık voltaj,GHz ve ısı değerleri gibi şeylerle oyunlarda farklı farklı şuankinden bile kaliteli bir rehber güzel olur kulanan ve...
Kanka tekrar sipariş ettim 14600kfyi, Sogutucum gayet iyi aslinda benim sogutma problemim yok14600kf alırsanız şöyle güzel bir konuda var yakın zamanda açılmış
İşinizi görüyorsa zaten markanın modelin pek bir önemi kalmıyor ki uzun süreler rahatça götürür gibi işlemcinix Intel önermeme sebeblerimden biriside günümüzün 14600ksı örnek vericek olsam bir kaç sene öncenin 12700k sı yada 12900ksı gibi geliyor Intel sanki eski i7 leri i5 diye i9larıda i7 diye satıyor ondan yeni i5 ve i7 ler uçuyor gibi yeni 9 serisi ise yerinde sayıyor gözüküyor neyse hocam umarım detaylı bir incelemede görürüz sizden stabilite oksun anlık voltaj,GHz ve ısı değerleri gibi şeylerle oyunlarda farklı farklı şuankinden bile kaliteli bir rehber güzel olur kulanan ve...
Mimari farkı var test videolarında bakabilirsiniz ayrıca toplam çekirdek ve önbelleği bir tık fazlaKanka tekrar sipariş ettim 14600kfyi, Sogutucum bundan aşagi kalir yani yok benim sogutma problemim yok 360mm sivi sogutucu var. Benim öyle tek tek işlemciyi sokup test etme vaktim dahi yok.
Şimdi i7 12700kf de 8 performans çekirdegi varmiş , i5 14600kfnin 6 tabloda bu şekilde dedim i7 12700kmi alsaydim kararsiz kalmiştim.Alıntıyı görüntüle