Neler Yeni

Çözüldü✓ i7 3770 işlemciye ekran kartı konusunda yardım

Bealzebub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Rafet Aydın
Bütçe
2500
Elimde i7 3770 işlemci var. Ekran kartı almak istiyorum bütçem 2-2.5k civarında.
Siz sevgili arkadaşlardan fikirlerinizi şu konuda almak istiyorum. İkinci elde çekincelerim var güvenmekte çok zorlanıyorum. Hele de ben Şırnak/Silopi'deyim ve elden bir kart bulup almam neredeyse imkansız, düzgün bilgisayarcı zaten yok, tüm şehirde ikinci elde ekran kartı satan kişi bir elin parmağı kadar. Param güvendeyi önerenler olacaktır ama burda güven kısmı sadece para konusunda değil. Oksitlenmiş mining yapılmış rx580'e 3000 yazan da sadece oyun oynandı dediği kartı 1600'e satan da var. Kim neyi ne kadar söylüyor anlamak çok zor. Sıfır kartlarda fiyatlar çok uçuk geldi bana. Bu bütçeyle alacağım kartlar bana çok düşük geldi. Çok aradayım. Siz olsanız bu yaşta bir işlemciye bu bütçeyle ne yapardınız?

UnkBoss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Anıl Bostancı
Hocam param güvende ile aldığınız zaman kargo size ulaşınca 24 saat onaylama süresi tanıyor siz kartı alırsınız tüm testleri yaparsınız içinize sinerse bir sorun görmezseniz onaylarsınız beğenmezseniz de iade eder paranızı geri alırsınız o bütçede de önerebileceğim kart temiz rx570 yada bulabilirseniz 580 ama 400 serisine bulaşmayın derim.

Bealzebub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Rafet Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam param güvende ile aldığınız zaman kargo size ulaşınca 24 saat onaylama süresi tanıyor siz kartı alırsınız tüm testleri yaparsınız içinize sinerse bir sorun görmezseniz onaylarsınız beğenmezseniz de iade eder paranızı geri alırsınız o bütçede de önerebileceğim kart temiz rx570 yada bulabilirseniz 580 ama 400 serisine bulaşmayın derim.
Teşekkürler kardeşim sistemi tam bilmiyodum.

Top Bottom