Neler Yeni

Çözüldü✓ İ7 4790 için ekran kartı önerisi

Reaksiyon skoru
7
Bütçe
4500
Merhaba, ikinci el ekran kartı araştırıyorum.
Sistemim;
Intel i7-4790
Sapphire R9 380 4 GB.
16 GB Kingston 1600MHz RAM.
ASUS H81m Plus anakart.
Corsair VS550(2018) PSU.

RX 5700XT, RTX2060 ve GTX 1080 olarak üçü arasında seçim yapmayı düşünüyorum ancak darboğaz konusunda hangisi mantıklı olur bilmiyorum. Yorumlarınıza ve başka önerilerinize açığım, teşekkürler.

Not: 6 veya 8 GB olmasını istiyorum.

Güncelleme:
Msi 1660ti gaming x 6gb aldım. Gayet uyumlu oldu.
Rtx 2060 ile bazı oyunlarda darboğaz yaşama ihtimali vardı, 1660ti daha stabil oldu.

Son düzenleme:
Merhaba, ikinci el ekran kartı araştırıyorum.
Sistemim;
Intel i7-4790
Sapphire R9 380 4 GB.
16 GB Kingston 1600MHz RAM.
ASUS H81m Plus anakart.
Corsair VS550(2018) PSU.

RX 5700XT, RTX2060 ve GTX 1080 olarak üçü arasında seçim yapmayı düşünüyorum ancak darboğaz konusunda hangisi mantıklı olur bilmiyorum. Yorumlarınıza ve başka önerilerinize açığım, teşekkürler.

Not: 6 veya 8 GB olmasını istiyorum.
5700xt en güçlüsü bu 3lü arasında ama 5000 serisinin driver problemleri vardı çıktığı zaman düzeldi mi bilmiyorum onu araştırıp bir bakın

Ben 5500xt almıştım driver probleminden kafayı yiyip iade ettim gtx 1070 almıştım yani sonra ne oldu düzelttiler mi bilmiyorum.

2060/2060S al geç.
Gerisi çok eski ve problemli.

Diğer bilgisayarımda i7 4770k+1080 kullanıyorum ve darboğaz yaşamıyorum (ufak tefek oluyorsa da ben hissetmiyorum en azından) ama hocamın dediği gibi 1080, 2060'a göre eski kalır.

2060/2060S al geç.
Gerisi çok eski ve problemli.
Bende böyle düşünüyorum ama Fps dropları yer miyim acaba cpu çok gerektiren online oyunlarda ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Diğer bilgisayarımda i7 4770k+1080 kullanıyorum ve darboğaz yaşamıyorum (ufak tefek oluyorsa da ben hissetmiyorum en azından) ama hocamın dediği gibi 1080, 2060'a göre eski kalır.
Peki hiç takılma, donma oluyor mu anlık ?

Bende böyle düşünüyorum ama Fps dropları yer miyim acaba cpu çok gerektiren online oyunlarda ?

Peki hiç takılma, donma oluyor mu anlık ?
Fazla zorlama şansım olmadı da Lol full ayarlarda herhangi bir şey olmuyor. Mc'de girdim hevesimi alayım dedim arkama creeper'ın takılması dışında bir takılma olmuyor :D.

O işlemci idare etmez artık. DDR4 yeni bir hazır bir sistem bakabilirsin.

O işlemci idare etmez artık. DDR4 yeni bir hazır bir sistem bakabilirsin.
Bende farkındayım ancak zora girerek alabilceğim şey şu an için ekran kartı ondan sonrasında gittiği yere kadar kullanmayı düşünüyorum. Zaten bu işlemci anakarta takabileceğim son işlemci.

Fazla zorlama şansım olmadı da Lol full ayarlarda herhangi bir şey olmuyor. Mc'de girdim hevesimi alayım dedim arkama creeper'ın takılması dışında bir takılma olmuyor :D.
Lol’ü bıraktım, hayat kalitem arttı tavsiye ediyorum😃.

RTX 2060 bile darboğaz yapar o yüzden dedim.

Lol’ü bıraktım, hayat kalitem arttı tavsiye ediyorum😃.
Bende bırakmıştım :D. Çocukluk hayalimdi 1080 ve hem eskileri anmak, birazda bilgisayardan hevesimi almak için indirmiştim zaten bilgisayarı satma niyetim var fazla diye.

Geri