İ9 13900KS İçin Sıvı Soğutma

Reaksiyon skoru
36
Arkadaşlar daha önce bu işlemciye uygun sıvı soğutma önerisinde bulunmalarını istedim atıcam linkteki ni önerdiler

Kasa Asus Tuf 502

Sadece oyun oyun amaçlı ısı değerinin normal olmasını istiyorum rog bir sistem dizdim rog sıvı soğutmalar epey bi pahalı bu eklicem linkten farklı olmaz rog almayın derseniz fiyat uygun die bunu alıcam yardımcı olursanız sevinirim..

CORSAIR H150 RGB 360mm

Arkadaşlar daha önce bu işlemciye uygun sıvı soğutma önerisinde bulunmalarını istedim atıcam linkteki ni önerdiler

Kasa Asus Tuf 502

Sadece oyun oyun amaçlı ısı değerinin normal olmasını istiyorum rog bir sistem dizdim rog sıvı soğutmalar epey bi pahalı bu eklicem linkten farklı olmaz rog almayın derseniz fiyat uygun die bunu alıcam yardımcı olursanız sevinirim..

CORSAIR H150 RGB 360mm
İşlemci aldınmı yoksa alıcakmısın

Kasa Asus Tuf 502

CORSAIR H150 RGB 360mm
Hocam kasanız 420 destekliyor mu bilmiyorum ama liqmaxflo 420 mükemmel bir soğutucudur önerebilirim

Arctic liquid freezer iii 280mm. Hem fiyatı uygun hem de üst düzey soğutma sağlıyor.

Ancak contact frame ile kullanılması şart.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,750
Üyeler
183,462
Son üye
ismailglsn
Geri