Neler Yeni

I9 14900k için sıvı soğutma önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Melih Enes Bakal
Bütçe
10000
Arkadaşlar merhaba bir sıvı soğutma arıyoruz i9 14900K işlemci ile kullanılacak ve en iyisi hangisi ise onu almayı düşünüyoruz malum fazlasıyla ısınan bir işlemci.

ek nucleus AiO CR360 Lux D-RGB ve Lian Li galahad II Trinity performance​

Modellerinin iyi modeller olduğunu gördüm ancak bunlardan daha iyi modeller de var mı? 420mm bir model de satın alabiliriz önerileriniz varsa ancak 360 olması daha iyi olur çok fark etmeyecekse. Bütçe en fazla 8-9k verilebilir, sadece en üst düzey performansı istiyoruz işlemci serin çalışsın ve Cinebench R23 testinde olabilecek yüksek skoru versin istiyoruz. Arctic Liquid Freezer II 420 ARGB modeline de baktım ancak galiba bahsettiğim 2 model de ondan iyi.

EREN PC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
EREN

Arctic Liquid Freezer III 360 ARGB https://www.akakce.com/islemci-sogu...a-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,603868430.html alabilcen en iyi sıvı soğutma​

Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar merhaba bir sıvı soğutma arıyoruz i9 14900K işlemci ile kullanılacak ve en iyisi hangisi ise onu almayı düşünüyoruz malum fazlasıyla ısınan bir işlemci.

ek nucleus AiO CR360 Lux D-RGB ve Lian Li galahad II Trinity performance​

Modellerinin iyi modeller olduğunu gördüm ancak bunlardan daha iyi modeller de var mı? 420mm bir model de satın alabiliriz önerileriniz varsa ancak 360 olması daha iyi olur çok fark etmeyecekse. Bütçe en fazla 8-9k verilebilir, sadece en üst düzey performansı istiyoruz işlemci serin çalışsın ve Cinebench R23 testinde olabilecek yüksek skoru versin istiyoruz. Arctic Liquid Freezer II 420 ARGB modeline de baktım ancak galiba bahsettiğim 2 model de ondan iyi.
işlemciyi dağa almadıysan amd önelirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Melih Enes Bakal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Seyfullah
sıvı nitrojen tankı alabilirsin anca keser

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Melih Enes Bakal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Arctic Liquid Freezer III 360 ARGB https://www.akakce.com/islemci-sogu...a-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,603868430.html alabilcen en iyi sıvı soğutma​

işlemciyi dağa almadıysan amd önelirim
Başarılı olduğunu duymuştum bu sıvı soğutmanın, lian li ve ek modelinden başarılıysa düşüneceğim.

sıvı nitrojen tankı alabilirsin anca keser
Custom toplama belki yapılabilir ama anladığım bir iş değil onların parça seçimi. Nitrojen değil tabi ki :)

Renarchi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Furkan Emre
Arctic Liquid Freezer III 420mm gayet iyi olur, radyatör ve kasa fanlarınıda iyi seçerseniz daha serin çalışan bi sistem olur.

n1ghtcall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Timur
bi insan için 14900k nasıl daha iyi olabilir merak ettiğim için soruyorum. aklıma sadece kış günlerinde doğalgazım yok odayı işlemciyle ısıtıyorum falan geliyo.

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,297
İsim
Baran Kut
knk emin ol lianli yarışamaz bunla çok kalın bi radyatöre sağip
Yarışıyor bu arada hatta daha iyi olduğu durumlar da fakat ses seviyesi Arctic'ten daha yüksek.

Arctic ile birlikte Noctua fanlar mükemmel.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,755
Üyeler
161,747
Son üye
Skrks
Top Bottom