- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ryzen 9 ve ryzen7 3.nesil
4. Nesil bekleyeceğim ve parayı işlemciye değil ekran kartına yatırmayı düşünüyorum3900X,ama AMD düşünüyorsan 4. nesili beklemeni öneririm.Senin için en mantıklı seçim 10700K olur.
Ryzen 9 ve ryzen7 3.nesil
4. Nesil bekleyeceğim ve parayı işlemciye değil ekran kartına yatırmayı düşünüyorum3900X,ama AMD düşünüyorsan 4. nesili beklemeni öneririm.Senin için en mantıklı seçim 10700K olur.
Bir tanidiğim var istersen sana daha ucuza ayarlarim reis internete okyay bilisim yaz tel den arasizce mantıklı mı ?
Paran varsa al dediğim cümleye konuştum "boşa para"diye.Paran varsa al diyip sonra dalga geçtim dedikten sonra boşa para anlamında demen gayet de ''R'' yaptığının belirtisi.
Bunu söylerken bile R yapıyorsunAynı bilgiyi paylaşırken
Sen bayağı bayağı al diyosun. Paran varsa al demek almasını tavsiye etmendir.Paran varsa al dediğim cümleye konuştum "boşa para"diye.
Kendi cümleme dedim ne IQ'suz insanlarsınız ya ?
Her kelimeyi teker teker açıklayayımmı ?
İkinci el düşünmüyorumBir tanidiğim var istersen sana daha ucuza ayarlarim reis internete okyay bilisim yaz tel den ara
O zaman rtx 2070s r5 3600 ya da r7 3700 düşün4. Nesil bekleyeceğim ve parayı işlemciye değil ekran kartına yatırmayı düşünüyorum
"ZENGİNSEN ALABİLİRSİN"demek istedim güzel kardeşlerim.Sen bayağı bayağı al diyosun. Paran varsa al demek almasını tavsiye etmendir.
Üç deyince inanıyoruz."ZENGİNSEN ALABİLİRSİN"demek istedim güzel kardeşlerim.
Yani bu durumda çok paran varsa al,sana zararı olmaz dedim.
Zengin olduğun içinde "boşuna gitmez"demek istemiştim.
Acelen yoksa güzel olur.R5 4600+RTX 3060 düşünebilirsin.4. Nesil bekleyeceğim ve parayı işlemciye değil ekran kartına yatırmayı düşünüyorum
Yazık o içi boş kafana...Üç deyince inanıyoruz.
Senin cümlendeki derin anlamları bulmamızı mı bekliyorsun? Çok parası varsa 10900K önersen ya..."ZENGİNSEN ALABİLİRSİN"demek istedim güzel kardeşlerim.
Yani bu durumda çok paran varsa al,sana zararı olmaz dedim.
Zengin olduğun içinde "boşuna gitmez"demek istemiştim.