Aşık Diktatör
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Rtx 3060 cikti miAcelen yoksa güzel olur.R5 4600+RTX 3060 düşünebilirsin.
Rtx 3060 cikti miAcelen yoksa güzel olur.R5 4600+RTX 3060 düşünebilirsin.
Amd yeni kart da çıkaracak 4. Nesil beklersem onuda bekleyeceğim ama bir yandan da dolardan korkuyorumAcelen yoksa güzel olur.R5 4600+RTX 3060 düşünebilirsin.
Ikinci el degil ķendi pcmi de ordan topladim cok guvenilir bi konus intwrnete okyay bilism yaz hatta burdaku universite pc ihtiyaclarini ordan aliyor biraz da daha uygun fiyatlarİkinci el düşünmüyorum
evetsizce mantıklı mı ?
Kardesim big navi senin istedigin seyi veremezse nolcak git dolar yukselmeden al pciniAmd yeni kart da çıkaracak 4. Nesil beklersem onuda bekleyeceğim ama bir yandan da dolardan korkuyorum
Neden
Benim istediğim iyi performans rtx olmasa da olur 3070-3080 seviyesinde gelecek diyorlar hem beklersem bütçeye 1k daha ekleyebilirimKardesim big navi senin istedigin seyi veremezse nolcak git dolar yukselmeden al pcini
eğer fiyat uygun ise alınır moruq 10900k var diye 9900k r3 1200 değil ya adamda belki anakartı varNeden
Nerden belli 2080 seviyesinde olmayacagi bak fanboy falan deilim ama tr de biraz daha beklersen bole dolar seni üzerNeden
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim istediğim iyi performans rtx olmasa da olur 3070-3080 seviyesinde gelecek diyorlar hem beklersem bütçeye 1k daha ekleyebilirim
Hayır tahminen yıl sonunda çıkacaktır.Rtx 3060 cikti mi
Diğer seçeneklere göre uygun diye sormuştum fiyatı 4k seviyelerinde 3900 bile 4500tl seviyelerindeeğer fiyat uygun ise alınır moruq 10900k var diye 9900k r3 1200 değil ya adamda belki anakartı var
9900k diğer 9.nesiler ile karşılaştırılmamalıdır tek amd almam dediğim işlemci olur
şuan i7 4790k bile iyi bi işlemci
Hocam 3060 ın da ne zaman çıkacağı belli değil 2080 de çok büyük indirim vardı alamadım Şimdi bu fiyatlardan alsam çok zoruma gider o yüzden yeni kartlardan istiyorumNerden belli 2080 seviyesinde olmayacagi bak fanboy falan deilim ama tr de biraz daha beklersen bole dolar seni üzer
Vay anasını ne IQ suz insanlarmısız paran varsa al cümlesinfen nasıl bunu anlayamadık.."ZENGİNSEN ALABİLİRSİN"demek istedim güzel kardeşlerim.
Yani bu durumda çok paran varsa al,sana zararı olmaz dedim.
Zengin olduğun içinde "boşuna gitmez"demek istemiştim.
yo alınırDiğer seçeneklere göre uygun diye sormuştum fiyatı 4k seviyelerinde 3900 bile 4500tl seviyelerinde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam 3060 ın da ne zaman çıkacağı belli değil 2080 de çok büyük indirim vardı alamadım Şimdi bu fiyatlardan alsam çok zoruma gider o yüzden yeni kartlardan istiyorum