thy ye başvurabilirsin başka yol yok neredeyseMerhaba trendyol üzerinden oyuncu koltuğu aldım fakat terletme yapıp alerji yaptığı için iade etmek zorunda kaldım bugün iadeniz reddedildi diye yanıt geldi nasıl bir yol izleyebilirim
Peki nasıl oluyor thy de sistem ne kadar süre içerisinde yanıt geliyor ilgileniyorlar mıthy ye başvurabilirsin başka yol yok neredeyse
önce thy denesin olmazsa öyle yapabilir2. ele satmayı dene iade edemiyorsan
Öyle yapınca da uyguna satmak zorunda kalıyorum2. ele satmayı dene iade edemiyorsan
hocam uzun sürebilir pek bir bilgim yok onu ayrı bir konuda sorabilirsiniz ama en kötü 3 ayı geçer daha mağaza itirazı vs. de varPeki nasıl oluyor thy de sistem ne kadar süre içerisinde yanıt geliyor ilgileniyorlar mı
iade edemediysen dedim kral yani thyden de olumlu dönüş alamazsan tek çaren 2. ele satmak olacakÖyle yapınca da uyguna satmak zorunda kalıyorum
Anladım peki thy de haklı bulunursam ne oluyor sonuçta bu zaman kaybında paranın değeri de kayboluyorhocam uzun sürebilir pek bir bilgim yok onu ayrı bir konuda sorabilirsiniz ama en kötü 3 ayı geçer daha mağaza itirazı vs. de var
sanırım ama zararına satmak da istememiade edemediysen dedim kral yani thyden de olumlu dönüş alamazsan tek çaren 2. ele satmak olacak
2 gün ama toplasan 1 saat oturmadım üzerindene kadar süre kullandın merak ettim.