Müşteri hizmetlerine ara olmadı şikayet var ,daha sonra bankayıHB'den yapmış olduğum alışveriş iade oldu para iade edildi olarak gözüküyor ama kartta beklemede de gözükmüyor 1 iş günü oldu nedendir?
Daha kartına yansımamıştır 2-3 gün bekle yansırHB'den yapmış olduğum alışveriş iade oldu para iade edildi olarak gözüküyor ama kartta beklemede de gözükmüyor 1 iş günü oldu nedendir?
Sakin ol şampiyon. Hacizde göndersin miMüşteri hizmetlerine ara olmadı şikayet var ,daha sonra bankayı
Bıraz daha bekle
Hocam bunlara zaman felan tanınmaz, amazon dışında artık alışveriş yapmıyorumSakin ol şampiyon. Hacizde göndersin mi![]()
Bana hiçbir zaman, hemen ulaşmadı. 3-5 gün sonunda ulaşıyordu.Her zaman direkt gelip beklemede gözüküyordu
İçini rahatlatmak için , müşteri hizmetlerini ara durumu izah et. Gerekli bilgilendirme tarafına yapılacaktır.Her zaman direkt gelip beklemede gözüküyordu
Bekleyin kesin gelecektir hocam bazen 3-4 günü bulabiliyor,olmadı müşteri hizmetlerini ararsınız.HB'den yapmış olduğum alışveriş iade oldu para iade edildi olarak gözüküyor ama kartta beklemede de gözükmüyor 1 iş günü oldu nedendir?